Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi K30 canlı görüntülendi! Telefon hakkında yeni bilgiler mevcut

Redmi K30 serisi telefonlar mobil dünyasının gündeminde yer edinmeye devam ediyor. Son olarak telefonun canlı görüntüsü sızdırıldı. Üstelik bazı önemli gelişmeler de yaşanmakta.

Redmi’nin bir sonraki orta ve üst segment telefonları Redmi K20 serisinde olduğu gibi benzer tasarım anlayışlarına sahip olacaklar. Xiaomi zaten geçen ay bir etkinlikte RedmiK30’u ucundan da olsa bizlere gösterdi. Telefonda ekrana gömülü çift ön kamera kullanılacak. Şirket bunun yanında her iki modelde 5G desteğinin olacağını onayladı.

Redmi K30 Çin’de bir metroda görüntülendi

Üst kısımda yer alan görüntü Çin’de bir metroda çekildi. İddiaya göre ekrana gömülü çift ön kameraya sahip olan bu telefon RedmiK30. Ekran çerçeveleri epey ince tutulan telefonda güç ve ses butonları telefonun solunda yer alıyor.

K30 serisi modellerinden arkadan nasıl görüntüleri ise şu an için gizemini korumaya devam ediyor. En az üç arka kameranın yer verileceği telefonlardan K30 için bugün sürpriz bir gelişme daha yaşandı.

Güvenilir bir kaynağın aktardıklarına göre telefonda LCD ekran kullanılacak ve parmak izi tarayıcısı yana monte edilecek. K30 Pro modeline baktığımızda ise AMOLED ekran kullanılıp kullanılmayacağı yönünde bir gelişme yok.

RedmiK30 serisinin 5G ağları destekleyecek olması elbette maliyetleri artıracak. Xiaomi / Redmi’nin maliyetleri düşürmek adına LCD ekrana geçmesi ihtimaller arasında değerlendirilebilir.

Son olarak telefonların tanıtım tarihinden söz edelim. Geçtiğimiz gün buradan aktardığımız haberde K30 serisi için 2020’nin ilk çeyreği işaret edilse de, bazı kaynaklar tanıtım etkinliğinin hala aralık ayı içerisinde gerçekleşeceğini ısrarla dile getiriyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu