Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S10 Plus rakipsiz olacak! Tam 5 kamera!


Galaxy S10 Plus için önemli bir iddia daha gündeme geldi. Son dönemde yaşananlar Samsung’un Şubat 2019’da iki yerine üç Galaxy S10 modeli duyuracağını gösteriyor. Bu telefonlar arasında en iddialısı kuşkusuz S10 Plus olacak.

Daha önce üç arka kamera ve ekrana gömülü parmak izi okuyucusuyla gündeme gelen telefonun bu defa ön kamera özellikleri ortaya çıktı. Güney Kore menşeli The Bell sitesine göre S10 Plus modelinde çift ön kamera yer alacak.

Galaxy S10 Plus
Galaxy S10 Plus

Samsung halihazırda Galaxy A8/A8+’ta çift ön kamera kullanıyor. Çift kamera portre modu ile birlikte Bokeh efektiyle arka planı bulanıklaştırıp daha iyi bir selfie deneyimi sunuyor. Kameranın işlevleri arasında yine güzellik modu ve çeşitli çıkartmalar yer alıyor.

Benzer kamera paketinin S10 Plus’ta yer alıp almayacağı şu an bilinmiyor, ancak telefon üçü arkada ikisi önde olmak toplam beş kamera ile bu alanda rakipsiz olacağını gösteriyor.

Hatırlatmak gerekirse; S10 Plus modelinde  12 megapiksel (RGB)+ 12 megapiksel (telefoto) + 16 megapiksel (geniş açılı) olmak üzere üç kameranın kullanılacağı gelen haberler arasında.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu