Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor 50 Kamerası ile iPhone 12 Pro Max’i Ağlatacak!

Honor’ın yeni gözdesi Honor 50 kamerası ile karşımıza çıktı. Bu kamera iPhone 12 Pro Max’e ağır bir ders verecek gibi görünüyor.

Amerika’nın ambargolarından dolayı Honor markasını satan Huawei, bu hamlesi ile Honor’ın önünü açmıştı. Google Mobil Servisleri’ni kullanmaya başlayan Honor, pazar payını artırmakta kararlı görünüyor. Bugün gelen bilgilere göre yakında tanıtılacak olan Honor 50 kamerası ile rakiplerine göz dağı verecek. iPhone 12 Pro Max bile bu telefonun yanında solda sıfır kalabilir.

Huawei’den ayrılmasına rağmen Honor‘ın yine Huawei’nin teknolojilerini ve tasarımını kullandığı su götürmez bir gerçek. Huawei P50 ailesindeki kamera kurulumuna benzer bir sistem ile gelecek olan Honor 50, özellikleri ile Android tutkunlarını fazlasıyla tatmin edecek. Honor 50’nin ana modelinde Qualcomm’un yeni nesil yonga seti Snapdragon 778G yer alacak. RAM tarafında ise 8 GB RAM bulunacak.

Geekbench’in tek çekirdek bölümünden 787 puan ve çoklu çekirdek bölümünden ise 2836 puan almayı başaran telefon, orta-üst segmentin en güçlü oyuncusu olacacak gibi görünüyor. 16 Haziran 2021 tarihinde tanıtılması beklenen bu seri yine üç farklı model ile gelecek. Ana model, Pro ve Pro+ ile karşımıza çıkacak olan Honor 50, 50 Megapiksel kamerası ile dikkatleri üzerine çekecek.

Honor 50 Kamerası

İki çember içerisine konumlandırılacak olan lensler, Huawei P50’nin tasarımını andıracak. Söylentilere göre Pro+ modelde ise 100 Megapiksel çözünürlüğünde ana kamera yer alacak. Ana modelde 66W ve Pro+ modelde ise 100W hızlı şarj desteği ile gelecek olan bu modeller GMS‘nin yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Pro+ modelde Snapdragon 888‘in kullanılacağını belirtelim.

Honor’ın kırılma noktası fiyatta olacak. Eğer Honor fiyatları uygun bir seviyede tutabilirse Çinli rakipleri karşısında önemli bir avantaj elde edebilir. Ancak 600 euro bandını aşarlarsa Avrupa pazarında işleri bir tık zor görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu