Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobiroller

Honor Magic 3 ucuz amiral gemi telefon yolda

Honor 20 ve 20 Pro’nun ardından yeni bir amiral gemi telefon geliyor: Honor Magic 3. Güvenilir bir kaynak Magic 3 için cephesinden önemli bir bilgi aktardı.

Honor’un Magic serisi telefonları tasarım, teknik özellik ve fiyat detaylarıyla her zaman dikkat çekmeyi başardı. Hatırlatayalım; Honor Magic 2 sürgülü tasarım anlayışını karşımıza çıkaran ilk telefonlardan biri oldu.

Honor Magic 2 sürgülü bir tasarımla karşımıza çıktı
Honor Magic 2 sürgülü bir tasarımla karşımıza çıktı

Honor Magic 3 tanıtım tarihi yaklaşıyor

Magic 3’ün nasıl bir tasarıma sahip olacağı şu an için gizemini koruyor, ancak çok yakında telefon cephesinden sızıntılar başlayacağa benziyor. Çinli markalara yakınlığıyla bilinen Mukul Sharma adlı teknoloji editörü, Magic 3’ün çok yakında çıkış yapacağını açıkladı. Kaynak buna ek olarak telefonun 5G versiyonunun da olabileceğini belirtti.

Tanıtım etkinliğiyle ilgili henüz bir açıklama yok, fakat aralık ayında gerçekleşmesi muhtemel görünüyor. Magic’ün muhtemel özelliklerine gelince; Kirin 990 işlemci, 8GB RAM, 128GB dahili depolama ve an az üç arka kameranın telefona eşlik etmesi bekleniyor.

Honor 20 serisi ve Huawei Nova 6’nın sızan görüntüleri göz önüne alındığında Magic3 modelinde de yine ekran delikli bir tasarım görebiliriz. Honor’un telefon için gerçekleştireceği etkinlikte Magic Watch 2 adlı yeni bir akıllı saat de duyurması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu