AndroidGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Uygun fiyatlı TV Arayanlara Müjde! Xiaomi Redmi Smart TV

Mayıs ayında 2020 yılının akıllı televizyonlarının lansmanını yapan Xiaomi, uygun fiyatlı Xiaomi Redmi Smart TV serisi için müjdeyi verdi.

Redmi’nin Redmi 10X serisi lansman etkinliğini düzenlediği Mayıs ayında Xiaomi markası, Redmi Smart TV X serisini de tanıttı. Yeni TV X serisi, en küçük 50 inçlik model 2.000 Yuan’ın (280 $) altında bir fiyat etiketi ile üç farklı boyutta duyuruldu. Redmi, bugün resmi olarak yeni bir serinin yakında yayınlanacağını duyurdu.

Yeni serinin adı Redmi Smart TV A olacak. Farklı ekran köşegenlerine sahip beş cihazdan oluşacak. En küçük cihaz 32 inçlik bir matrise sahip olurken, ailenin en büyük üyesi 65 inçlik bir ekrana sahip olacak. Ayrıca dizide 43, 50 ve 55 inç televizyonlar yer alacak. Yeni cihazların ayırt edici bir özelliği de şu: Redmi Smart TV X serisi gibi ekranların etrafında ince çerçeveler olacak.

Xiaomi, yeni serideki tüm cihazları gösteren resmi bir poster yayınladı, ancak teknik özellikleri, fiyatları ve lansman tarihleri ​​hala bir muamma. Redmi Smart TV X serisinin 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama kapasitesine sahip olduğunu düşünürsek bu uygun fiyatlı serinin de aynı özelliklere sahip olması bekleniyor. Redmi A serisi televizyonlar daha küçük boyutlu ekran da sunuyor. Bu da maliyetin daha da düşmesi anlamına geliyor. 32 inçlik televizyon 4K özelliğe sahip olursa fiyatı biraz daha yüksek olabilir.

İlerleyen günlerde Xiaomi’nin özellikleri sızdırması ve lansman tarihini açıklaması bekleniyor.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu