Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S20 çıkış tarihi belli oldu. Rekabet şimdi başlıyor!!!

Samsung’un dört gözle beklediğimiz yeni amiral gemisi  Galaxy S20 serisinde artık sona gelindi. Şirket S20’yi 6 Martta satışa sunacak.

Artık gözler Güney Koreli teknoloji devine çevrildi. Bildiğiniz üzere 2020 yılının ilk çeyreğinde bütün akıllı telefon üreticileri Mobil Dünya Kongresi’nde  yeni amiral gemileri, yeni hızlı şarj teknolojileri ve giyilebilir teknolojilerini tanıtacak. Samsung yeni amiral gemisi Galaxy S20′nin çıkış tarihini açıkladı. Samsung‘un yeni canavarı Galaxy S20 6 Mart tarihinde piyasaya sürülecek.

Bildiğiniz üzere şirket sadece Galaxy S20 serisi ile yetinmeyecek. Bunun yanında bir de katlanabilir telefonun Galaxy Z  Flip modelini pazara sunacak. Bugün  Samsung “yeni Galaxy telefonunu sipariş etmenizi” sağlayan bir kayıt sayfası açtı.

Siteye girdiğimiz zaman cihazların ne zaman çıkacağına dair tarihinde verildiği gözlerden kaçmıyor. Siteden e-Posta ile kayıt olarak sizlerde ön sipariş formunu doldurmuş olacaksınız. Yukarıda da belirttiğimiz gibi Güney Koreli şirket sadece Galaxy S20 modelini tanıtmayacak. Bu yüzden Samsung sizlere hangi telefonunu sipariş edeceğini bir mail göndererek seçmenizi isteyecek. Böylelikle Samsung‘un yeni telefonlarına ilk kavuşanlardan biri olmaya hak kazanacaksınız.

Sayfa ayrıca 6 Mart’a kadar teslimat sözü veriyor. Eğer bir aksaklık olmaz ise cihazlar bu tarihte satışa sunulacak. İlgili kişiler, ön siparişler açıldığında bildirim almak için kaydolabilir ve ileride telefonla ilgili bir mail geldiğinde modelini seçebilir.

https://youtu.be/3g3i2my0V98

Bakalım akıllı telefon üreticileri bu yıl bizlere neler sunacak. Rekabet’de durum ne olacak? ilerleyen günlerde bunları bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu