Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriRedmiXiaomi

Redmi Note 12T Pro Güçlü İşlemciyle Ortaya Çıktı

Yeni bir rapora göre Redmi Note 12T Pro modeli hazırlanıyor. Üst segmenti hedefleyen telefona Dimensity 8200-Ultra güç verecek.

Xiaomi ve Redmi güçlü telefon tanıtımlarını sürdürüyor. Xiaomi Civi 2 modelinin ardından benzer işlemcili bir telefon şimdi Redmi cephesinden gelecek. Redmi, Dimensity 8100 Ultra işlemciye sahip Note 11T Pro akıllı telefonunu geçen yılın mayıs ayında piyasaya sürdü. Daha sonra cihaz, Redmi K50i olarak küresel pazarda satışa sunuldu . Bu yıl Redmi T serisi model hakkında şu ana kadar ayrıntılar ortaya çıkmadı, ancak bundan sonraki süreçte sızıntıların ardı arkası kesilmeyecektir. Redmi Note 12T Pro olduğu iddia edilen bir telefon Geekbench’te görüldü. Liste, işlemci de dahil olmak üzere telefonun bazı temel özelliklerini ortaya koymakta.

Redmi Note 12T Pro, güçlü bir orta sınıf olacak

Geekbench kıyaslama web sitesinde 23054RA19C model numarasıyla bilinmeyen bir Xiaomi akıllı telefon ortaya çıktı. Note 12T Pro olduğu tahmin ediliyor. Listeye göre akıllı telefon, tek çekirdek testinde 1224 puan, çok çekirdek testinde ise 3921 puan alıyor.

Buradaki verilere göre Note 12T Pro kutudan çıkar çıkmaz Android 13 / MIUI 14 sürümünü çalıştıracak. Telefonun merak edilen işlemci birimi 2.0 GHz’de saat hızına sahip dört çekirdeğe, 3.0 GHz’de üç çekirdeğe ve 3.10 GHz’de çalışan bir çekirdeğe sahip, toplamda ise sekiz çekirdekten oluşuyor. İşlemci anakartının kod adı “Pearl” görünürken, bu durum yonga setinin Dimensity 8200-Ultra olacağını gösteriyor. Aynı işlemcinin geçtiğimiz gün tanıtılan Xiaomi Civi 3 modelinde yer aldığını bir kez daha hatırlatalım.

Redmi Note 12T Pro’nun 12GB RAM’e sahip olduğu ve 67W hızlı şarjı desteklediği gelen bilgiler arasında. Telefonla ilgili diğer detaylar ise önümüzdeki süreçte ortaya çıkmaya devam edecektir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu