Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Telsiz mi? Telefon mu? Ulefone Armor 3WT ortaya çıktı

Her türlü sağlamlık sertifikasını alan Ulefone Armor 3WT bugün resmi olarak tanıtıldı. Telsiz mi yoksa telefon mu diyeceğiniz Armor 3WT bize ne sunuyor?

Çinli üreticiler arasında global pazara en çok açılmak isteyen üretici Ulefone markası diye düşünüyoruz. Şirketin CEO’su Türkiye pazarına açılmak istediklerini açıkça belirtti ve biz bu markanın önümüzdeki dönemde mutlaka ülkemiz pazarına giriş yapacağını düşünüyoruz. Son dönemde yüksek pil gücü ve dayanıklı telefonları ile hayatımıza girmeye başlayan Ulefone, bugün yeni nesil Ulefone Armor 3WT ile karşımıza çıktı. Telefonun en önemli özelliği ise telsiz olarak da kullanılabilmesi.

Şimdi son kullanıcı bunu ne yapacağım diye düşünebilir ama bu özellikler son kullanıcılar için değil; genellikle şirketler, zor şartlarda çalışanlar, büyük şantiyeler gibi yerler için bir çözüm olarak düşünülüyor. Telefon henüz satışa sunulmuş değil ama bazı özellikleri de sızdırıldı. Yeni telefon dünya üzerindeki tüm dayanıklılık sertifikalarına sahip. IP68 / IP69K ve MIL-STD-810G askeri standartları bünyesinde bulunduran yeni telefonun işlemcisi ise MediaTek Helio P70. GPS + Glonass + Beidou GPS servislerine de destek veren Armor 3WT teknik detayları birçok kişi için oldukça yeterli gibi görünüyor.

Özellikle şantiye, fabrika ve açık alanda çalışanların hem telsiz hem de telefon taşıma dönemi “nihayet” sona eriyor!

Ulefone Armor 3WT teknik özellikler

  • 5,7 inç boyutunda 2160x1080p Full HD, 18:9 IPS LCD ekran
  • MediaTek Helio P70 yonga seti
  • 64GB Arttırılabilir Hafıza
  • 6GB RAM
  • Arkada 21 megapiksel, önde 8 megapiksel kamera
  • 18W hızlı şark destekli 10.300 mAh pil gücü
  • 400-470MHz frekans aralığında telsiz frekans desteği

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu