Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Essential Phone için acayip bir donanım tanıtıldı! Daha ölmedik!


Google’ın kurucusu Andy Rubin geçtiğimiz yıl Mayıs ayında yeni nesil telefonu Essential Phone ile karşımıza çıktı. Bir anda çentikli tasarımı global pazarda satışa sunmaya hazırlanan üretici en baştan üretim sorunları daha sonra da maliyet sorunları yüzünden istediği başarıyı yakalayamadı. Bu yıl telefonun ikincisini de bekliyorduk ama Andy Rubin bu konuda bir açıklama yaparak bu projeye devam etmeyeceklerini duyurdu. Bugün ise oldukça ilginç bir aparat tanıtımı gerçekleştirilerek telefon bir şekilde güncel tutulmaya çalışılıyor.

Essential Phone
Essential Phone

Essential Phone Ses Aparatı ile artık çok daha güçlü

Ortaya çıkan bu donanım sayesinde telefonun MQA (Master Quality Authenticated) ile güçlendirildiği ortaya çıktı. Bu özellik bugüne kadar hiçbir mobil cihazda kullanılmadı. ESS Saber DAC ismindeki bu yeni donanımın müzik servislerine de yüksek kaliteli ses bağlantısı yapabileceği de gelen bilgiler arasında. Yani Spotify sizde bu donanım odluğunu farkedecek ve en kaliteli ses dosyalarını size sunacak.

Şu anda Amerika’da 499 dolara satılan telefon farklı bir Android telefon kullanmak isteyen kişiler için halen alınabilir bir noktada…

https://www.teknoburada.net/2018/06/08/huawei-mate-10-serisine-gpu-turbo-guncellemesi-geliyor/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu