Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriNubiaZTE

Nubia’nın bombası belli oldu! Karşınızda çift ekranlı Nubia Z18S


Çinli üreticiler artık taklitçi kimliklerinden sıyrılıp taklit edilen noktaya geldi diyebiliriz. Son dönemde başta Oppo Find X olmak üzere heyecan yaratan telefonlara baktığımızda tümünde Çinli şirketlerin imzası bulunuyor. Bunlara çok yakında Nubia Z18S modeli de eklenecek.

Nubia Z18S yeni bir deneyim vaat ediyor

Nubia cephesinden uzun bir süredir Nubia Z18’in duyurulması bekleniyor. Kısa süredir ortaya çıkan sızıntılar şirketin Z18S modelini de duyuracağını ortaya koydu.

Yayımlanan posterler Z18S’in çift ekranını bir kez daha onaylıyor. Ancak bu defa ikinci ekran hakkında daha fazla detaya sahip oluyoruz. Arkadaki ekran siyah renge bürünüp Samsung telefonlardaki ekran sürekli açık uygulamasında olduğu gibi çalışabiliyor.

Nubia Z18S
Nubia Z18S

Bir başka fotoğrafta arka ekranın renkli bir yapıda ve oldukça büyük olduğu görülüyor. Arka ekran, ana ekrandan muhtemelen daha düşük çözünürlüklü olacak, ancak kullanıcılar gün içerisinde aktif kullanacaktır.

Neden derseniz? Nubia Z18S’te ön kamera yer almıyor ve kullanıcılar selfie çekimleri için telefonu ters çevirecek. Arkadaki çift kameranın en iyi selfie çekim performansını sunacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Snapdragon 845 işlemcisinden güç alacak telefonun bellek biriminin 8GB RAM /256GB olması bekleniyor. Ekran kasa oranı ise %90’ın üzerinde olacaktır.

Nubia çok yakında düzenleyeceği bir etkinlikte Nubia Z18 ve Z18S modelleriyle karşımıza çıkacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu