Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGMobirollerTeknoloji

Velvet’ten sonra oldu mu hiç? LG Premiere Pro Plus geliyor!


Velvet cihazı ile orta segmente “Geri dönüyorum!” izlenimini veren LG, Premiere Pro Plus modeli ile karşımıza çıktı; lakin geçer not aldığı söylenemez…

İlk olarak Ocak ayında karşımıza çıkan LG Premiere Pro Plus, bu kez Google Play Konsol verilerinin yanı sıra Kullanım Kılavuzu ile birlikte bizlerin sitemlerine maruz kaldı. Öyle ki Velvet cihazı ile orta segmente oldukça güçlü bir şekilde giren LG, bu cihaz ile tüm övgülerimizi ortadan kaldırmak istemiş gibi görünüyor. “Yine abartıyorsunuz kardeşim ya!” dediğnizi duyar gibiyiz; ancak acele etmeyin, haberin sonunda sizde bizim gibi düşünebilirsiniz. Her neyse, biz lafı fazla uzatmayalım. Gelin LG Premiere Pro Plus’ın muhtemel teknik özelliklerine bir bakış atalım.

720 x 1560 piksel HD+ çözünürlüğünde IPS LCD bir ekranla karşımıza çıkacak olan cihaz, damla çentikli bir yapıya sahip olacak. Ekran boyutu tarafında şuan için net bir bilginin bulunmadığı Premiere Pro Plus, Mediatek Helio P22 yongasından güç alacak. L455DL model numarası ile piyasaya sürülecek olan cihaz, arka tarafta ikili kamera kurulumunu karşımıza çıkaracak. Daha öncesinde diğer LG modellerinden alışık olduğumuz bir arka tasarıma sahip olacak olan model, kullanım kılavuzunun sızdırılmasıyla daha net bir şekilde bizler ile buluştu. Aynı zamanda sol tarafta Google Asistan ve ses tuşlarının bulunduğu cihazın, sağ tarafta da güç tuşunu buluşturacağını belirtelim.

Android 9 işletim sistemi ile birlikte 3.5 mm Jack girişi ve KnockOn (çift tık ile uyandırma) desteğini barındıran LG Premiere Pro Plus, Type-C ile şarj olacak. Şuan için fiyat ve tanıtım tarihi hakkında net bir bilgimizin bulunmadığı cihazın, bizleri fazlasıyla şaşırttığını da belirtelim.

Sizce bu cihaz elimizdeki verilere dayanarak donanım konusunda eleştirileri hak etmiyor mu? Veya isim konusunda siz ne düşünüyorsunuz? Bu cihaz ile ilgili düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu