Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo X70 Pro Plus, DxOMark Puanıyla iPhone’cuları Üzecek

Son zamanların en iyi kameralı akıllı telefonlarından olan Vivo X70 Pro Plus, DxOMark tablolarına yenilik getirdi. İşte detaylar karşınızda.

Eylül ayında Vivo, en son amiral gemisi X70 Pro Plus cihazını piyasaya sürmüştü. Birinci sınıf bir akıllı telefondan beklenebilecek en yeni ve büyük özelliklerinin yanı sıra, özel bir kamera teknolojisine sahip durumda. Şimdi telefon, DxOMark kamera testinden geçti ve yüksek puanı ile dünyanın en iyi 10 akıllı telefon kamerası listesine ayak bastı.

Vivo X70 Pro Plus, 135 DxOMark Puanı ile iPhone 13’ü Geride Bıraktı!

DxOMark kamera testinde cihazımız tam olarak 135 puan alarak dünyanın en iyi ilk 10 akıllı telefon kameraları listesine girdi. Kamerası 139 puan, zoom ve video kayıtları sırasıyla 88 ve 115 puan aldı. Bu skorlardan sonra 135 puan ile cihaz listede 7. sırasını aldı ve iPhone 13 serisini geride bıraktı.

Testlere baktığımızda cihaz, ana ve ultra geniş açılı kamera çekimlerinde ve geniş dinamik aralıklı pozlamalarda harika bir performans göstermiş. Aynı şekilde düşük ışık koşullarında yüksek performansı ile doğru renkleri bizlere sunma konusunda başarılı.

Vivo X70 Pro Plus

Video çekimlerinde cihazın parlak ışıkta ve iç mekanda, iyi pozlama, doğru beyaz dengesi ve hoş renkleri sunduğunu belirtelim. Ancak testler, vivo X70 Pro Plus’ın sahne değişikliklerine tepki vermede biraz yavaş olan otomatik odaklama sorunlarına sahip olduğunu da buldu.

Küçük kusuruna rağmen akıllı telefon, önceki modellere göre kamerada çağ atladı. iPhone 13, Huawei P40 Pro ve Xiaomi Mi 10 Ultra gibi cihazları listede gerisinde bıraktı. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu