Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy A82’nin Hayal Kırıklığı Yaratan Görüntüleri Sızdırıldı


Uzun süre sıra dışı bir tasarıma sahip olacağı iddia edilen Samsung Galaxy A82 karşınızda. Yayınlanan görüntüler açıkçası üzmedi değil.

Samsung Galaxy A82 modelini heyecanla bekleyenlerdenseniz heyecanınızı hemen yatıştıralım. Bugüne kadar ilgili pek çok haberde sürgülü bir tasarım anlayışının benimseneceği ifade edilen Galaxy A82’nin son dönem Samsung telefonlarından farksız bir görünüme sahip olacağı anlaşıldı. Telefonun canlı görüntüleri sızdırıldı ve muhtemel teknik özelliklere göz atalım.

Samsung Galaxy A82 Görüntüleri Yayınlandı

Görüntülerdeki Galaxy Quantum2 ibaresine önce dikkat çekelim. Bu telefonun Çin’deki isimlendirmesi olacak. Dünyanın diğer bölgelerinde ise telefon Galaxy A82 ismini taşıyacak. Hatta bazı bölgelerde Galaxy A82 5G olarak piyasaya sunulacak.

Çin’in sosyal medya platformu Weibo’da yayınlanan görüntülere baktığımızda ön tarafta hafif kavisli bir ekran ve ekran üzerinde merkeze yerleştirilen ön kamera dikkat çekiyor. Arka bölüme göz attığımızda üçlü sensör barındıran dikdörtgen bir kamera modülü bulunuyor. Galaxy S21 ile başlayan bu kamera anlayışı halihazırda tüm Samsung telefonlarda karşımıza çıkıyor. Galaxy A82 boyut noktasında Galaxy S21 Plus ile aynı uzunluk ve genişlikte.

Geçtiğimiz gün Google Play Console listesinde beliren telefonun bazı özellikleri şimdiden biliniyor. 6.7 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü AMOLED ekran yer verileceği telefona Snapdragon 855 Plus işlemcisi güç verecek. Sızdırılan görüntüde telefondaki bellek biriminin 6GB RAM + 128GB şeklinde olduğu görülüyor. Muhtemelen 8GB RAM + 256GB’lık versiyon da olacaktır. Android 11 tabanlı One UI 3.1 ile kutudan çıkacak telefondaki ana kamerada ise 64 megapiksel IMX686 sensör göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu