Akıllı BileklikGüncel Teknoloji HaberleriHonorTeknoloji

Honor Band 6 Şık Tasarımı ile Resmi Olarak Tantıldı

Çinli üretici CES 2021’de Honor Band 6 tanıtımını yaptı. Firma şimdi de ürünün küresel lansmanını yapıyor. Akıllı bileklik kısa süre içinde satışa çıkacak.

Firma Çin’de dünyanın ilk tam ekran fitness takipçisi olarak Kasım ayında Honor Band 6 akıllı bilekliği duyurmuştu. İki ay sonra CES 2021’de ürünün tanıtımı yapıldı. Firma yeni bir etkinlik ile ürünün küresel lansmanını yapıyor ve kısa bir süre içinde belirli pazarlarda satışa sunulacağını doğruladı. Ürün şık tasarımı ile dikkat çekiyor.

Honor Band 6 Teknik Özellikleri ve Satış Fiyatı

Cihaz 194 x 368 piksel ve 2.5D cam çözünürlüğe sahip 1.47 inç dikdörtgen AMOLED ekran ile geliyor. Cihazın üç farklı renk seçeneği bulunuyor. Cihazın sol tarafında firmanın logosu sağ tarafında ise güç tuşu bulunuyor. Akıllı bileklikte Bluetooth 5.0 desteği bulunuyor fakat GPS özelliği bulunmuyor. Cihaz 43 × 25.4 × 11.45mm boyutlarındadır ve kayış olmadan ağırlığı ise 18 gramdır. Cihazın diğer özellikleri ise; ivmeölçer, jiroskop, kalp atış hızı izleme için optik kalp atış hızı sensörü ve kan oksijen seviyesi izleme için SpO2 sensörü bulunuyor. Ayrıca 10 spor modu, uyku izleme, adet döngüsü izleme, 5ATM su direnci, 14 güne kadar pil ömrü ve manyetik şarjı destekliyor.

Honor Band 6

Firma tarafından akıllı bilekliğin belirli pazarlarda 35 dolardan satışa çıkacağı bildirildi. Ürün şık tasarımı ve uygun fiyatı ile dikkat çekiyor. Özellikle uzun pil ömrü ve bir çok spor modu ile kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yetecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu