Bluetooth KulaklıkGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemHuaweiTWS Kulaklık

Huawei Freebuds Pro 2+ Kulaklığının Tasarımı Sızdırıldı!

Huawei’nin yeni kablosuz kulaklığı olması beklenen Freebuds Pro 2+ modelinin tasarımı çevrimiçi olarak sızdırıldı.

Huawei’nin Freebuds Pro 2 kablosuz kulaklıkları geçtiğimiz yıl Ağustos ayında piyasaya sürülmüştü. Piyasaya girmesinin hemen ardından hem uzmanlardan gem de kullanıcılarından olumlu geri dönüşler almayı başarmıştı. Kablosuz kulaklıklarda gürültü engelleme ile birlikte etkileyici ses, şık tasarım ve uzun pil ömrüne sahipti. Şimdi ise Huawei’nin bu kulaklığın yenilenmiş ve geliştirilmiş bir modeli üzerinde çalıştığı görülüyor. Yeni kulaklığın Huawei Freebuds Pro 2+ olarak adlandırılması bekleniyor. Henüz Huawei tarafından resmi bir açıklama gelmese de yeni kulaklıkların tasarımları sızdırıldı.

Huawei Freebuds Pro 2+

Weibo kullanıcısı tarafından sızdırılan görselde Freebuds Pro 2+ kulaklığına ilk bakışta şık bir tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Kulaklıkların dış bölümü parlak ve dikdörtgen bir gövdeye sahip ancak dikdörtgenin köşelerinin yuvarlatılmış olduğu görülüyor. Ayrıca çerçeveleri de altın renginde kaplamaya sahip. Bu tasarım önceki modele oldukça benziyor. Ancak özellik bakımından yenilikçi özellikleri bulunuyor. Sızıntılara göre kulaklıklarda kalp atış hızı sensörü içeriyor.

Huawei Freebuds Pro 2+

Weibo kullanıcısına göre yeni kulaklıkta üç sensör içerdiğini bildiriyor. Sızıntıda tüm sensörler hakkında bilgi vermese de birinci sensörün üsttede bahsettiğimiz kalp atış hızı sensörü olacak diğer sensörlerin de kulak içi algılama ve gürültü engelleme özellikleri için olması muhtemel gibi gözüküyor.

İlginizi Çekebilir: Huawei P60 Ultra Farklı Bir İsimle Gelebilir

Genellikle akıllı saatlerde ve bilekliklerde görmeye alışkın olduğumuz kalp atış hızı sensörü, kullanıcının kalp atış hızını kulaktan ölçerek, kalp atış hızı normal seviyenin üzerine çıkarsa veya altına düşerse kullanıcıya uyarılar vermesi amaçlanmış. Yeni kulaklıklar Huawei ve Devialet markalarının seramik şarj kutusuna sahip olacağı söyleniyor. Yeni kulaklıklarda muhtemelen saydamlık modu ve dokunmatik kontroller gibi özelliklere de sahip olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu