Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

Realme GT 5G’nin Yüksek Çözünürlüklü Görüntüleri Karşınızda!

Realme GT 5G modeline ait bugüne kadarki en net sızıntı gerçekleşti diyebiliriz. Telefonun tasarımı işte şimdi kesinlik kazandı.

Mobil Dünya Kongresi (MWC) Şangay 2021 başlıyor ve etkinlik kapsamında görücüye çıkacak telefonlardan biri de Realme GT 5G olacak. Son günlerin en fazla gizem oluşturan telefonlarından biri olan GT 5G’nin nasıl bir tasarıma sahip olacağı artık sır değil, zira Realme’nin paylaştığı iki poster telefonun tasarımını gözler önüne seriyor.

Bilindiği üzere telefon yakın zamanda TENAA ve 3C sertifika platformları tarafından onaylanmıştı. Burada telefonun dikdörtgen bir kamera modülüne ve delikli bir ekran tasarımına sahip olacağı görüldü.

Realme GT 5G Karşınızda!

RealmiGT 5G’nin deri ve cam versiyonlarının tanıtılması bekleniyor. Yayınlanan görüntüler telefonun cam versiyonuna ait. Burada arka bölümde kullanan şeritler telefonun arka kısmını daha çekici hale getiriyor. Yeri gelmişken telefonu Çinli aktör ve şarkıcı Yang Mi’nin tanıtacağını belirtelim.

RealmeGT 5G’nin resmi posterleri telefonun 64 megapiksel üçlü kamera sistemiyle geleceğini doğruluyor. Alt kısma bakıldığında bir hoparlöre, bir USB-C bağlantı noktasına ve 3,5 mm kulaklık girişi göze çarpıyor. Telefonun başlıca teknik özelliklerine gelince;

  • 6.8 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüklü AMOLED ekran, 120Hz tarama hızı
  • Android 11 tabanlı Realme UI 2.0 kullanıcı arayüzü
  • Qualcomm Snapragon 888 işlemci birimi
  • 12GB RAM, 256GB dahili UFS 3.1 depolama
  • 64 megapiksel üçlü arka kamera
  • 65 watt hızlı şarja sahip 5.000 mAh pil

Realme’nin ayrıca 160Hz tarama hızına ve 125W UltraDart hızlı şarj özelliğine sahip bir GT 5G Pro modelini de duyuracağı gelen bilgiler arasında.

Realme GT 5G
Realme GT 5G
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu