Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerVivo

Vivo Nex 3 şelale ekranıyla karşınızda!

2019’un ikinci yarısıyla birlikte mobil ekran endüstrisinde yeni bir döneme geçileceğini görüyoruz. OPPO’nun şelale ekran olarak isimlendirdiği yeni ekran çözümü sızan görüntülere bakılırsa Huawei Mate 30 Pro modelinde de kullanılacak. Vivo’nun da yine Nex serisi altında bu yönde bir telefon hazırladığını biliyoruz. Kısa süre önce taslak çizimleri yayınlanan Vivo Nex 3 akıllı telefonun şimdi ilk görüntüsü yayınlandı.

Vivo Nex 3 karşınızda!

Görüntü bizzat Vivo Genel Müdürü’nün kişisel Weibo hesabından paylaşıldı. Telefon neredeyse 90 derecelik kavisli kenarlara sahip olacağı ifade edildi. Ancak yayınlanan görüntüde açıkçası bunu göremedik.

Nex 3’te ön kameranın nerede olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Vivo, ekran altı kamera teknolojisini ilk kez bu modelde kullanacak. Vivo mühendisleri ön kameradaki geliştirmelerle çok yüksek kalitede olmayan görüntülerle ilgili problemleri çözdüklerini ve “pencere efekti” ni ortadan kaldıklarını bildirdiler.

Nex 3’ün arkadan nasıl bir görünüme sahip olacağını merak edenler içinse kısa süre önce sızdırılan referans çizimlere göz atalım. Burada dair içerisine yerleştirilen üçlü kamerada Vivo’nun mekanik saatlerden esinlendiğini görüyoruz.

Bir başka fotoğrafta telefonun 5G logosunu gösteren bir ekran görüntüsüne göre Vivo Nex3 5G desteğine sahip olacak. Snadpragon 855 Plus işlemcisinden güç alacan telefon sonbaharda resmiyet kazanacak. Benzer dönemde OPPO’nun da şelale ekran yapısına sahip bir telefon duyurması bekleniyor.

Nex 3’teki kavisli yapı hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Alt bölüme yorum bırakmayı unutmayın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu