Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei Mate 10 hakkında resmi bilgiler geldi

Huawei Mate 10 hakkında ilk kez resmi kaynaklar aracılığıyla bilgiler geldi. Şirket CEO’su Richard Yu Bloomberg’e verdiği röportajda Mate 10 hakkında çarpıcı bilgiler verdi. Başarılı CEO’ya göre Mate 10 yalnızda güçlü bir Android cihazı olmayacak, aynı zamanda iPhone 8 ile rekabet edecek özelliklere sahip olacak.

Huawei Mate 10 hakkında resmi bilgiler geldi

Şirket CEO’su Mate 10’un neredeyse ekran çerçevesi olmayan bir tasarıma sahip olacağını belirtti. Gelen bu açıklama kısa süre önce ortaya çıkan bazı görüntüleri de aslında doğruluyor.

Mate 10 ayrıca çok iyi fotoğraf çekme yeteneğine sahip olacak. Telefonun ön ve arka bölümlerinde çift arka kameralar kullanılacak. Özellikle arka bölümdeki kameraların çözünürlük noktasında selefi Mate 9’dan daha iyi olacağı gelen bilgiler arasında. Telefonda kullanılacak ön kameralar ise 16 megapiksel çözünürlüğünde olacak.

Huawei Mate 10 hakkında
Huawei Mate 10 hakkında

Ek olarak Mate 10 daha uzun pil ömrüne ve daha hızlı şarj özelliğine sahip olacak. Hatırlatmak gerekirse Mate 9’da 4.000 mAh büyüklüğünde bir pil kullanıldı. Mate 9 zaten iyi bir pil ömrü sunan telefonken, Mate 10’nun bu noktada rakipsiz olacağını söyleyebiliriz.

6 inç büyüklüğünde 18: 9 en / boy oranına sahip 2.060 x 1.080 piksel çözünürlüklü bir ekrana sahip olacak telefonda 6 GB / 8 GB RAM ve 64 GB / 128 GB dahili depolama yer alacak. Telefonun ekim ayında Android O sürümüyle birlikte çıkış yapması bekleniyor.

Sony IFA etkinliğinde hangi telefonları duyuracak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu