Güncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerNothingTWS Kulaklık

Nothing Yeni Alt Markasını Oluşturmak Üzere

Çinlilerin projeleri tam gaz devam ediyor. Nothing şimiden alt markası ile pazara girmek istiyor. İlk ürünleri yine bir kulaklık olacak.

OnePlus kurucu ortağı Carl Pei tarafından kurulan girişim olan Nothing, yeni bir marka oluşturma sürecine girmiş durumda. Sızıntıları ile bilinen Kuba Wojciechowski, Nothing’in bir dalı olarak piyasaya sürülebilecek “Particles by XO” adlı yeni bir markanın varlığını açıkladı.

Şirket, yakın tarihli bir tweet’e dayanarak ABD’de yeni bir ürün duyurmaya hazırlanıyor. Lansman, yeni alt markanın duyurusunu görebilir. Kuba, bir ürün yazılımında Nothing tarafından yapılmış olarak listelenen “Particles by XO”u keşfetti. İsme ek olarak, tipster ayrıca yeni alt markanın ilk TWS kulaklık çifti gibi görünen görüntüleri de paylaştı.

Şu an itibariyle, Nothing dalının “Particles by XO” mu yoksa sadece XO mu olarak adlandırıldığı belli değli. İsim ABD’de bir paravan şirket altında ticari marka olmuş durumda. Nothing’in bu yeni alt markayı resmi olarak duyurmasını beklerken Kuba, kulaklıkların bazı görüntülerini XO TWS kulaklıklarla ortaya çıkarmayı başardı.

Nothing

Kuba tarafından sağlanan görüntüler, çok yönlü, fıstık şeklinde bir tasarım diline sahip çok benzersiz görünümlü gerçekten kablosuz bir kulaklık gösteriyor. L şeklindeki form faktörü, kulağa yerleştirildiğinde vücudun yukarıyı işaret edeceği anlamına geliyor. Oldukça ilginç bir tasarıma sahip olacak olan bu kulaklık 2023 yılında muhtemelen bizlerle birlikte olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu