Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi Note 11S 108MP Kamera ile Geliyor! Bu Telefon Çok Satar


Redmi Note 11 ailesi genişliyor. Sırada bu defa Redmi Note 11S modeli var. İşte heyecan yaratan akıllı telefonun başlıca özellikleri…

Xiaomi görünüşe bakılırsa yakında başka bir Redmi Note 11 serisi akıllı telefon piyasaya sürmeyi planlıyor. Güvenilir bir kaynağın aktardıklarına göre bu model Redmi Note 11S ismini alacak şubat ayı sonu itibariyle küresel çapta tanıtılacak.

Redmi Note 10 ailesinde Note 10S epey bir ilgi gördü. Özellikle kamera tarafında geliştirileceği bildirilen Note 11S bu ilgiyi daha yukarılara taşıyabilir. Şimdi Redmi Note 11S’in bazı özelliklerine değinelim.

Redmi Note 10S’teki en önemli eksikliklerin başında yüksek tarama hızına sahip bir ekranın yer almaması oldu. Note 11S’te ekran bu defa 90Hz tarama hızında çalışacak. Ekranın LCD ya da AMOLED mi olup olmayacağı şu an için belirsiz. Telefonda MediaTek Dimensity 5G serisine ait bir işlemci güç verecek, ancak bu işlemci henüz netlik kazanmış değil.

Gelelim telefonun kamera özelliklerine. Note 11S’in arkasında Samsung üretimi  108 megapiksel HM2 kamera sensörü yer alacak. Buna Sony üretimi 8 megapiksel Sony IMX3555 sensörlü ultra geniş açılı lens ve 2 megapiksel OV2a OmniVision üretimi makro kamera eşlik edecek. Ön bölümdeki kamera ise 13 megapiksel çözünürlüğünde olacak.

Öte yandan telefonun depolama yapılandırmaları, işlemcisi, tasarımı ve pil gibi önemli detayları henüz bilinmiyor. Tanıtım tarihinin yaklaştığı göz önüne alındığında Note 11S cephesinden çok yakında önemli sızıntıların gerçekleşeceğini söyleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu