Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 11 Serisi Satışları İle Düşman Çatlattı!

Çinli teknoloji devi Xiaomi kasasını parayla doldurdu. Xiaomi Mi 11 serisi küresel çapta 3 milyondan fazla sattı ve satmaya devam ediyor.

10 yıldan fazladır akıllı telefon işinde olan Xiaomi gerçekten de bu alanın hakkını veriyor. Ülkemizde de çok sevilen bir telefon markası olan Xiaomi ucuz fiyat etiketleri ile de yüzleri güldürüyor. Dünyanın en büyük üçüncü telefon üreticisi olan şirket, günümüzde Apple ve Samsung ile boy ölçüşüyor. Redmi serisi ile 200 milyonu deviren, Redmi Note 9 serisi ile 45 milyon adetten fazla satan şirket şimdi de Mi serisi ile milyonlara ulaştı. Xiaomi Mi 11 serisi küresel çapta 3 milyondan fazla satmayı başardı.

Küresel anlamda milyonlarca kullanıcıya sahip olan Çinli akıllı telefon üreticisi kasasını yine parayla doldurdu. 2021’in en iyi ve en güçlü Android telefonlarını karşımıza çıkaran şirket, geçen haftalar da AnTuTu listelerine de damga vurmuştu. Black Shark 4 ile en güçlü telefon üreticisi unvanını alan şirket büyümeye de devam ediyor.

Xiaomi Mi 11
Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 Küresel Olarak 3 Milyondan Fazla Sattı

Bugün şirket resmi olarak bir açıklama yaptı. Yapılan açıklama da Mi 11 serisinin küresel çapta 3 milyondan fazla sattığı ve satmaya da devam ettiği belirtildi. 662 dolar ve 933 dolar aralığında fiyat etiketlerine sahip olan seri Çin’de en çok satan akıllı telefon olurken dünyada da 3 milyondan fazla satış rakamını geride bıraktığı ifade edildi. İstatistikler üçüncü taraf istatistik şirketlerinden geldiği belirtilirken şirketin başarısı da coşkuyla duyuruldu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu