Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme GT Neo 4 Rakiplerini Korkutmaya Başladı!

GT Neo 3’ün yerine geçecek olan realme GT Neo 4, agresif özellikleriyle gün yüzüne çıktı. İşte yaklaşan telefonun tüm detayları.

Mobil pazarda önemli bir paya sahip olan realme, amiral gemisinden giriş seviyesine kadar her gamda telefon modellerini geliştirmeye devam ediyor. Şimdi ise şirket, hazırlıklarını yakında tanıtılacak olan realme GT Neo 4 modeline çevirdi. Telefonun bazı özellikleri de ortaya çıktı. Gelin detaylara göz atalım.

realme GT Neo 4 Neler Sunacak?

Akıllı telefonun ön kısmından başladığımızda karşımıza 1.5K çözünürlükte AMOLED ekran çıkacak. 1.5K çözünürlükteki ekranlar, FHD ve QHD çözünürlükler arasında bir ekran kalitesi deneyimi sağlıyor. Telefonun ekran yenileme hızı ise 120Hz değerinde olacak. Böylece pürüzsüz bir ekran deneyimi kullanıcılara aktarılacak.

Yonga setinde bu yıl daha güçlü bir üye mevcut. GT Neo 3, Dimensity 8100 yonga setiyle tanıtılmıştı. Üst-orta segmente hitap eden bu yonga setinin yerini GT Neo 4’te Snapdragon 8+ Gen 1 çipi alacak. Böylece GT Neo 4, amiral gemisi düzeye çıkarak kullanıcılarına maksimum performans sunacak.

,

Telefonun şarj dolum yeteneklerinde ise 100W’lık bir değer göreceğiz. Büyük bir pil taşıması beklenen telefon, hızlı şarj dolumu ile kullanıcısını çok bekletmeyecek. Kaynaklara göre cihaz, Redmi’nin K60 modeliyle rekabet edecek.

GT Neo 4’ün çıkış tarihinin ise önümüzdeki ayda gerçekleşeceği belirtildi. Telefonun yeni gelişmeleri için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu