Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Son güncelleme ile Galaxy S10 kamera performansı artırıldı!

Üreticiler yazılım güncellemeleri ile kamera çekim performansı artırılabilir ya da kameraya yeni özellikler dahil edebilir. Samsung son güncelleme ile Galaxy S10 kamera performansını artırıyor.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

İsviçre’de halihazırda yayına giren yeni güncelleme telefonların Gece Modu çekim performansını artırıyor. Güncelleme ile birlikte gürültü azaltılmış ve deklanşörün açık kalma süresi arttırıldı.

Galaxy S10 kamera performansı artırıldı

En önemli gelişmenin ise ultra geniş açılı kamerayı kullanarak gece modunda fotoğraf çekebilme özelliği olduğunu söyleyebiliriz. Bu modda, normal gece modundan daha parlak görüntüler elde ediliyor, ancak burada çekimler daha fazla gürültü içeriyor.

Güncelleme ek olarak ultra geniş lens veya telefoto lens ile Canlık Odak fotoğraf çekebilme özelliğini getiriyor. Bu özellik daha önce yalnızca Galaxy S10 5G modelinde mevcuttu . Telefoto lensi kullanma seçeneği ile artık nesneye yaklaşmadan bokeh fotoğraflar çekebileceksiniz.

Mayıs ayı güvenlik güncellemesinin dahil edildiği güncellemenin kamera tarafındaki performans artışını alt bölümdeki kamera örneklerinden görebilirsiniz. Fotoğraflar güncelleme öncesi ve sonrası şeklinde sıralanıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu