Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 11 Pro, Hayal Kırıklığını Gideren Bir Telefon Olacak

Yeni bir rapora göre OnePlus 11 Pro, serinin önceki modelinde yaşanan hayal kırıklığını giderecek. Peki OnePlus bunu nasıl gerçekleştirecek.

Henüz 2022’nin bitmesine aylar var, ancak gelecek yılın amiral gemisi telefonları şimdiden konuşulmakta. Bunlardan biri de OnePlus 11 Pro. Çinli bir kaynak telefona dair heyecanlandıran bazı gelişmeler duyurdu.

OnePlus bu yılın başlarında amiral gemisi telefonu OnePlus 10 Pro’nun tanıtımını gerçekleştirdi. Arka bölümde değiştirilen kamera dizaynı ve daha iyi işlemci dışında telefonun yeni bir şey getirmediği görüldü. Hatta telefonun kamera birimi OnePlus 9 Pro ile neredeyse aynıydı. Kamera tarafında Hasselblad ile yapılan işbirliği markanın bu alanda henüz kayda değer bir atılım yapmasını sağlayamadı.

OnePlus daha sonra OnePlus 10T 5G modelini duyurdu. 16GB RAM, 150 watt hızlı şarj desteği ve Snapdragon 8+ Gen 1 ile birlikte bu telefonun daha çok konuşulduğu ortada. Peki OnePlus 11 Pro’da nasıl bir strateji izlenecek ve önceki modelde yaşatılan hayal kırıklığı unutturulacak mı?

OnePlus 11 Pro, OPPO Find X6 Pro+ Modelini Referans Alacak

Evet OnePlus 10 Pro büyük ölçüde OPPO Find X5 Pro ile benzer özellikler taşıyor. Fakat Find X5 Pro’daki etkili kamerayı ne yazık ki OnePlus 10 Pro’da göremedik. Kaynağa göre geçen yıldan bu yana ortaklıklarını resmiyete döken iki marka OPPO ve OnePlus, akıllı telefonlarını birbirine daha fazla benzetmeyi düşünüyorlar. Burada tabii OnePlus’ın OPPO telefonları referans alacağından söz ediyoruz. Sözünü ettiğimiz telefonların başında da OnePlus 11 Pro’nun geldiği aktarılıyor.

OnePlus’ın bir sonraki amiral gemisi telefonuyla güya işlerin değişeceği iddia ediliyor. OnePlus 11 Pro’nun OPPO Find X6 Pro+ modeline temel alacağı konuşuluyor. Find X6 Pro+’daki kamera birimi olduğu gibi OnePlus 11 Pro’ya aktarılırsa işler gerçekten de değişebilir. OnePlus’ın bir sonraki telefonunda en çok kamera birimine eğilmesi gerektiğini herkes biliyor. Bakalım iki marka nasıl bir staraji izleyecek.

 

OnePlus 10T Dayanıklık Testini Geçemedi, Telefon İkiye Ayrıldı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu