Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S21 hakkında üzen ekran altı kamera detayı!!!

Samsung’un bir sonraki amiral gemisi hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. İddialara göre Galaxy S21 serisinde ekran altı kamera olmayacak…

Akıllı telefon pazarının önde gelen isimlerinden Samsung, yeni amiral gemileri Galaxy S21 serisi için çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce birkaç kez denk geldiğimiz bu telefonlar, oldukça iddialı özelliklere sahip olacak. Ancak en önemli özellik, bu yıl ki S serisi modellerde tercih edilmeyecek. Kore basınında çıkan haberlere göre Samsung, ekran altı kamera teknolojisini Galaxy S21 serisinde kullanmayacak. Bir akıllı telefonda ekran altı kameraya yer verilmesi, hiç kuşkusuz herkesin telefonunda olmasını istediği bir özelliktir. Zira bu teknoloji, oldukça kaba duran selfie kamerasını göz önünden kaldırıyor ve kullanıcılarına tam ekran deneyimi yaşatıyor. Ancak Samsung’un bu teknolojiyi kullanması için önünde aşamadığı büyük engeller var.

Güney Koreli üreticinin ekran altı kamera macerası, aslında  iki yıldan fazla süredir devam ediyor. Ancak şirket bileşen üretmede bir hayli sıkıntılar yaşıyor. Bu, aynı zamanda maliyet olarak da telefon fiyatlarının artması demek. Yani Galaxy S21‘de böyle bir teknolojiye yer verilmesi, Samsung‘un satışlarını bir hayli olumsuz etkileyecektir. Bu yüzden de şirket, S21 modellerinde bu teknolojiyi atlayacaktır.

The Elec adındaki bir kaynağın raporuna göre Samsung, seri üretimde ikileme düştüğü için Galaxy S21’de ekran altı kamera teknolojisine yer vermeyecek. Ancak şirket, pazardaki tepkileri test etmek için orta sınıf ürünlerinde ilk olarak bu özelliği test edebilir. Bunun için de önümüzde yılı beklemekten başka çaremiz yok.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu