Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSony

Sony Xperia XZ1 Premium görüntüsü ve özellikleri karşınızda

Amerika’da devam eden Tüketici Elektroniği Fuarı’nda Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra ve Xperia L2’nin duyurusunu gerçekleştiren Sony, amiral gemi modelleri ise şubat ayına saklıyor. Japon üretici MWC 2018’da gelen haberlere göre iki tepe model duyurusu gerçekleştirecek. Bunlardan biri olacak Sony Xperia XZ1 Premium görüntüsü ve teknik özellikleriyle karşımız açıktı.

Sony Xperia XZ1 Premium özellikleri

Sızdırılan görüntüden Xperia XZ1 Premium’um selefinden daha ince ekran çerçevelerine sahip olacağını görebiliyoruz. Bu gelişme telefonda 18:9 ekranın kullanıldığını ortaya koyuyor. 5.46 inç büyüklüğünde 4K çözünürlüklü ekrana sahip olacak cihaza Snapdragon 845 işlemcisi güç verecek.

Sony Xperia XZ1 Premium
Sony Xperia XZ1 Premium

Telefonun arkasında her biri 12 megapiksel çözünürlüğünde olan çift kamera birimi görüyoruz. 2x optik yakınlaştırma gerçekleştirebileceği bildirilen kameralardan birinin ultra geniş açılı olduğu iddia ediliyor.

6GB RAM ve 128GB dahili depolama telefonun bellek birimini oluşturuyor. Android 8.1 Oreo sürümüyle çıkış yapacak Xperia XZ1 Premium’da parmak izi okuyucusu bu defa arka bölümde çift kamera altına konumlandırılmış. Son olarak telefonda 3.730 mAh büyüklüğünde bir pil kullanılacak.

 

https://www.teknoburada.net/galeriler/ucuz-iphone-geliyor/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu