Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor Play 4 tanıtılmadan “tanıtıldı!” İşte Honor’un yeni gözdesi!

Çinli akıllı telefon üreticisi Honor, son günlerin en merak edilen cihazını tasarımsal olarak karşımıza çıkardı! İşte karşınızda Honor Play 4!

Son günlerde sık sık çeşitli iddiaların hedefi olan Honor Play 4, önümüzdeki günlerde yapılacak olan lansmandan birkaç gün önce tasarım detayları ile karşımıza çıktı. Son dönemde “Apple’ın yapamadığını yaptı!” gibi birçok iddia ile gündeme gelen, son olarak da LiDAR sensörü ile anılan cihaz, tasarımsal olarak da oldukça başarılı görünüyor. En azından arkadan bakınca öyle. Aynı zamanda üç farklı renk seçeneğini de bizlere sunacak olan Honor 4, Weibo‘da bir şirket yetkilisinin paylaşımlarıyla adeta tanıtılmadan tanıtıldı. Ha, unutmadan hatırlatmakta fayda var. Honor Play 4 serisi (Honor Play 4’e ek olarak Pro versiyon da seride yer alacak.), 3 Haziran tarihinde resmiyete kavuşacak.  

6.81 inç 1080×2400 piksel FHD+ LCD ekran ile tanıtılması beklenen Honor Play 4, 16MP ön kamerasını da ekranda yer alan delik aracılığı ile bizlere sunuyor. 4GB, 6GB ve 8GB RAM seçeneklerinin yanı sıra 64GB, 128GB ve 256GB‘lık dahili depolama seçeneklerini kullanıcılara sunacak olan cihaz, dörtlü arka kamera kurulumuyla da premium hissiyatı doruklara taşıyor. Arkadaki dörtlü kamera kurulumu ise 64MP ana, 8MP ikinci, 2MP üçüncü ve yine 2MP dördüncü kamera olarak sıralanıyor. 4.200 mAh kapasiteli bir pilin yanı sıra çok büyük bir ihtimal, Play 4’ün MediaTek Dimensity 800 yongasından güç alacağını söyleyebiliriz.

213 gram ağırlığında ve 170 x 78.5 x 8.9mm boyutlarında olan Play 4’ün yanı sıra Play 4 Pro da birtakım iddialar ile karşımıza çıkıyor. Bu iddiaların en net olanı ise cihazın Kirin 820 yongasından güç alacağı. Aynı zamanda diğer iddialar da 40W hızlı şarj destekli bir modeli beklememiz gerektiğini belirtirken, tüm bunların doğru olup olmadığını 3 Haziran tarihinde yapılacak olan lanasmanda öğreneceğiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu