Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo NEX 3 resmi video yayınlandı! Geeel, geel, gel

Bir süredir haberlerini ve görsellerini paylaştığımız Vivo NEX 3 reklam videosu bugün resmi olarak paylaşıldı. Peki yeni telefon bize ne sunuyor?

Vivo Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanırken geçtiğimiz günlerde Türkiye’de ilk kez Vivo Genel Müdürü Andy Liu ismini de sizlerle paylaştık. Bir süredir haberlerini paylaştığımız ve bir de sızıntı videosu ortaya çıkan Vivo NEX 3 reklam videosu bugün resmi olarak paylaşıldı. Telefon tasarım anlamında muhteşem görünüyor. Gelin videoyu birlikte izleyelim.

Vivo, yeni telefonunda hangi kamera sensörünü kullanacak çok merak ediliyordu. Bugün bu sorunun da cevabı bulunmuş oldu. Vivo 64 megapiksel kamera sensörünü yeni nesil NEX ile bizlere sunacak. Xiaomi ve Redmi markalarından sonra 64 megapiksel kamera sensörünü Vivo da kullanacak. Bununla birlikte videoya baktığınızda edge panellerin yana doğru daha fazla alan kapladığını ve bunun da tamamen ekrandan oluşan bir yapı hissiyatını vermesi sağlanıyor.

Telefonda Snapdragon 855+ yonga seti kullanılacak ve bununla birlikte 1TB hafıza seçeneği de beklenen bir diğer yenilik. Vivo ön tarafta pop-up bir kamera yapısı kullanacak ve önde gördüğümüz kadarıyla 3D tarayıcı bir sensör de olabilir. Arkada 3 farklı kamera kullanılacak. Bu kameralardan ana kamerayı paylaştık diğer kameralar ise geniş açı ve telefoto lens olacak. Pil tarafında ise 4.650 mAh pil gücü olacağı da gelen bilgiler arasında.

Vivo Türkiye pazarında bu telefonu satar mı bilemiyoruz ama bu model ülkemize gelirse Huawei ve Samsung‘un amiral gemisi pazarındaki yalnızlığı ciddi anlamda son bulabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu