Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo Y15C Giriş Seviyesinin Can Suyu Olacak

Giriş seviyesine en önem veren şirketlerden olan Vivo, Y15C modelini yakında duyuracak. Akıllı telefon uygun fiyatla gelecek. İşte detaylar.

Mobil devi Vivo’nun Y serisi altında birçok akıllı telefon piyasaya sürecek. Bu modellerden birisi ise giriş segmentte yer alacak olan Vivo Y15C olarak kayıtlara geçti. Yaklaşan akıllı telefon, uygun fiyat etiketi ile gelecek. Gelin gelişmenin detaylarına göz atalım.

Vivo Y15C Giriş Seviyesine Yenilik Getirecek

Akıllı telefonun fiyatından önce özelliklerine bir bakış atalım. Y15C’nin ön kısmında 6.51 inç büyüklüğünde ve HD+ çözünürlükte IPS LCD panel göreceğiz. Standart yenileme hızına sahip olan akıllı telefonun giriş seviyesine göre yüksek görüntü kalitesi vereceğini anlamış oluyoruz.

Telefona güç vermesi beklenen MediaTek Helio P35 yonga seti, 3GB RAM ve 32GB dahili depolama ile desteklenecek. Android 12 tabanlı FunTouchOS 12 üzerinde işlem yapması beklenen cihaz bu kurulum ile giriş seviyesinin gereken performansını kullanıcılarına aktaracak.

Vivo Y15C

Optik kısımda ise 13 Megapiksel birincil ve ikincil lens yer alacak. Ön kısımda selfie ve görüşmeler için 8 Megapiksel çözünürlüğünde kamera yer alacak.

Multi Turbo 3.0 özelliği ile kendini hızlandırabilecek olan akıllı telefon 5.000 mAh kapasiteli pil ile uzun bir kullanım deneyimi sağlayacak. Akıllı telefonun bu özelliklerle yalnızca 120-150$ arasında bir fiyat etiketi ile çok yakında piyasaya sürüleceği söyleniyor. Telefonun ülkemizde çıkış yapıp yapmayacağı henüz belli değil. Vivo’nun cihazları hakkındaki yeni gelişmeler için takipte kalın.

Vivo T1 Pro 5G Tanıtıldı! Özellikleri Ateş Ediyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu