Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 8’i unutun! işte Xiaomi Mi Mix 3 ve tanıtım tarihi

Xiaomi çerçevesiz ekranlı telefonlar yolunda önemli bir kilometre taşı olan Mi Mix serisi altında son iki yılda 3 telefon duyurusu gerçekleştirdi. Gelen bilgiler şirketin bu defa Mi Mix 3 modelini hazırladığı yönünde. Daha önce bazı görüntülerde karşımıza çıkan Xiaomi Mi Mix 3 bu defa bir posterde yer aldı. Alt çerçeve tasarımı ve tanıtım tarihi şimdiden bizleri heyecanlandırdı.

Xiaomi Mi Mix 3 sızdırıldı

Sızan postere göre Mi Mix 3’ün alt kısmı ve kenarlarda oluşan çerçeve telefonun Vivo Nex ya da Oppo Find X gibi rekor düzeyde ekran / kasa oranı sunacağını gösteriyor. Ayrıca ön kameranın konumu yeni modelde değişecek.

Xiaomi Mi Mix 3
Xiaomi Mi Mix 3

Üst kısımda çentikli bir yapı beklenmiyor, zira geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Çin kaynaklı bazı sızıntılarda ön kameranın Vivo Nex’teki gibi çıkarılabilir yapıda olacağını gördük. Zaten üst kısımdaki çerçeve alttaki kadar inceyse kamera için başka bir seçenek kalmıyor.

Gelelim posterdeki diğer önemli detaya. Burada telefonun 15 Eylül tarihinde tanıtılacağı bilgisi yer alıyor. Mi Mix 2 geçen yıl 11 Eylül’de tanıtıldı. Dolayısıyla Mi Mix 3 için 15 Eylül tarihi makul görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu