Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Uygun Fiyatlı Galaxy A04s için Vakit Geliyor

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, ucuz telefonu Galaxy A04s için hazırlıklara başladı. İşte tüm detaylar karşınızda.

Samsung’un uzun zamandır beklenen uygun fiyatlı akıllı telefonu Galaxy A04s, şirketin gözde telefonlarından birisi olacak. Son zamanlarda sık sık sızıntılarla gündeme çıkan telefon, şimdi yeni bir sertifika alarak çıkışına çok az kaldığının izlenimini verdi. Telefonun özellikleri de dikkat çekici olacak. Gelin detayları inceleyelim.

Galaxy A04s Yakında Bizlerle

Samsung’un yaklaşan akıllı telefonu daha önceden tasarım ve özellikleriyle sızdırılmıştı. Ancak akıllı telefonun ne zaman tanıtılacağına dair bilgi elimizde yoktu. Bugün gelen bilgiler akıllı telefonun önemli bir sertifikasını aldığını gösteriyor. ET sertifikasını başarıyla alan akıllı telefon, telefonun bu ay içerisinde tanıtılacağının ipucunu vermiş oldu.

Daha önceden gelen bilgiler akıllı telefonun büyük boyutlu ve standart yenileme hızı sunan LCD panel ile geleceğini göstermişti. Akıllı telefon ön kısmında çentikli bir kamera taşıyacak. Arka kısmında ise üçlü kamera sistemi ve bir LED flaş yer alacak.

Giriş seviyesi akıllı telefon, gücünü Samsung’un kendi işlemcisi Exynos 850’den alacak. 3GB ve 4GB RAM seçeneklerinin telefonda yer almasını bekliyoruz. Depolama kısmında ise 32GB, 64GB ve 128GB seçenekler yer alabilir. Telefona 15W hızlı şarj destekleyen 5.000 mAh kapasiteli pil yardımcı olacak.

Bir ay içerisinde tanıtılması beklenen akıllı telefon çok uygun fiyatıyla sevindirecek. Gelişmeler için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu