Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiVivo

Vivo T2 5G ve T2x 5G Piyasaya Çıkıyor!


Vivo T2 5G ve T2x 5G Piyasaya Çıkıyor! Hindistan pazarında piyasaya sürülecek bu iki yeni telefona gelin birlikte göz atalım.

Vivo‘nun yaklaşmakta olan ekonomik akıllı telefonlarıyla ilgili sızıntıları ve söylentileri T2 ve T2x modelleri internette devam ediyor. Bugün yaklaşmakta olan T serisi telefonların tasarımını ve teknik özelliklerini ortaya çıkaran birkaç sızıntı ortaya çıktı

Vivo nihayet Vivo T2 serisi akıllı telefonların lansmanı için resmi basın davetini göndermeye başladı. Davet, piyasaya sürülecek akıllı telefonun sloganıyla birlikte lansman ayrıntılarını içeriyor. Lansman hem Vivo T2 5G hem de Vivo T2x 5G akıllı telefonları içerecek.

Davetiyede şu ifadeler yer alıyor: “5G özellikleriyle çoklu görevleri kolaylaştırmak için yakında çıkacak olan T2 5G Serisi seti ile #TurboLife’ı deneyimlemeye hazırlanın.”

Vivo T2 5G’nin lansman tarihi artık bir sır değil çünkü telefon ile ilgili duyuru zaten Flipkart sitesinde yayında. Davete ve Flipkart’taki lansman sayfasına göre, akıllı telefon 11 Nisan’da öğlen 12’de çevrimiçi bir lansman etkinliği aracılığıyla öncelikle Hindistan pazarında piyasaya sürülecek.

Resmi davet, yaklaşan Vivo T2 serisi telefonlar hakkında pek bir şey ortaya koymuyor. Ancak daha önceki sızıntılar ve söylentiler, telefonların pek çok dahili özelliğini paylaşımlardakilerle karşılaştırıldığında doğrular nitelikte. Telefonların 360Hz dokunma hassasiyeti oranı ile birlikte 1300 nit parlaklığa sahip bir AMOLED FHD+ ekrana sahip olması bekleniyor.

Her iki telefonun da 8 GB RAM ve 128 GB depolama ile geleceği ve Android 13 tabanlı FunTouch işletim sistemiyle kutudan çıkaracağı tahmin ediliyor. Vivo T2 5G’nin Qualcomm Snapdragon 695 yonga setinden güç alması beklenirken, T2x’in MediaTek Dimensity 700 SoC den güç alacağı tahmin ediliyor. Fiyatlandırma açısından, Vivo T2 serisi telefonların Hindistan’da 20.000 Rupi/244$ fiyat aralığında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu