Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

realme Pahalı Telefon İşine Girmeye Hazırlanıyor!


realme pahalı akıllı telefon segmentine yönelik adımlar atmaya başlıyor. İlk olarak gelecek yılın başında iki yeni telefon tanıtılacak.

OPPO’nun alt markası olarak akıllı telefon pazarına giriş yapan realme, kısa süre içerisinde dünyanın en hızlı büyüyen markasına dönüştü. Bir süreden beri ülkemizde de operasyonların sürdüren marka son olarak realme C25s modelini Türkiye’ye getirdi. realme, uygun fiyatlı akıllı telefon denince akla gelen markaların başında geliyor. Kısa süre içerisinde bu denli büyümedeki temel etkenin de bu olduğunu söyleyebiliriz. Fakat gelen bilgilere bakılırsa realme pahalı telefon segmentine yönelik çalışmalara başladı. 2022’nin ilk başlarında bu telefonların piyasaya sürüleceği bildiriliyor.

Realme Başkan Yardımcısı ve Çin Ofisi Başkanı Xu Qi, bugün China Mobile Global Partner konferansında şirketin üst düzey akıllı telefon pazarına girmeye hazırlandığını duyurdu. İlk yüksek kaliteli yeni telefonun gelecek yılın başlarında piyasaya sürüleceğini duyurdu. Xu Qi, belirli bir bilgiyi açıklamadı, ancak fiyatların 5.000 yuan / 780 doları aşacağını doğruladı.

Realme GT 5G
Realme GT 5G

Bir kıyaslama yapmak gerekirse; markanın halihazırda en iyi telefonu olan realme GT 5G mart ayında tanıtıldı ve Çin’de 525 $’dan satışa sunuldu. Aynı telefon geçtiğimiz ay itibariyle Türkiye’de 7.999 TL fiyattan satışa sunuldu. Realme’nin gelecek yılın başında duyuracağı premium telefonlar Türkiye’ye geldiği takdirde fiyatlarının 10.000 TL’yi aşacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Kısacası realme’nin giderecek Xiaomi’ye benzeyeceğini söyleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu