Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLenovoMobirollerTeknoloji

Lenovo Legion Rescuer ilginç reklam filmi ile karşımızda

Bugün yeni reklam filmi ile karşımıza çıkan Lenovo Legion bize ne sunacak? 22 Temmuz tarihinde tanıtılacak telefonun reklam filmini birlikte izleyelim.

Oyuncu telefonları ülkemiz pazarında olmasa da özellikle Avrupa ve Asya pazarında ciddi bir popülarite yakalamış durumda. Zira mobil oyunculuk her geçen gün artıyor ve üreticiler de oyuncuların farklı isteklerine cevap verebilmek için yarışıyorlar. Bir süredir haberlerini yaptığımız ve görsellerini paylaştığımız Lenovo Legion Rescuer reklam filmi ile de karşımıza çıktı.

22 Temmuz tarihinde tanıtılması beklenen yeni nesil Legion 90W hızlı şarj desteği ve çift ısı borusu ile dünyada bir ilki de ortaya koyacak. Bununla birlikte yandan çıkan selfie kamerası ile de oyunculara oyun içinde görüntülü görüşme imkanı sunacak olan yeni telefonun reklam filmi ise oldukça eğlenceli ve kullanıcıların beklentisine cevap verir nitelikte olmuş.

Lenovo Legion teknik özellikler

6.67 inç büyüklüğünde 3180 x 1440 çözünürlüğünde 144 Hz tazelemeli Super AMOLED ekran ile gelecek olan telefonda 4 x 3.0 GHz ARM Cortex-A77 + 4 x 2.0 GHz ARM Cortex-A55 çekirdeklerinin oluşturduğu Snapdragon 865 Plus yonga seti bulunacak. 8 GB, 12 GB ve 16 GB RAM opsiyonları ile gelecek olan bu telefonda 128GB, 256GB ve 512GB UFS 3.1 depolama seçeneği yer alacak.

Kamera konusunda ise Lenovo’nun rakiplerinin bir tık gerisinde olacağını söyleyebiliriz. Bu modelde 64 Megapiksel ana kamera + 16 Megapiksel ultra geniş açılı lens yer alacak. Ön tarafta ise 20 Megapiksel çözünürlüğünde Selfie kamerası bulunacak.

Bu noktada Xiaomi ve Asus ile ciddi bir rekabete girecek olan Lenovo bakalım bu savaşı kazanabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu