Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy A73 İşte Böyle Görünecek!

Mart ayı içerisinde tanıtılmasını beklediğimiz Samsung Galaxy A73 cephesinden ilk görüntüler geldi. Bakalım görünümde hangi değişimler olacak?

Samsung gelecek ay Galaxy A53 ve Galaxy A73 modellerinin resmi duyurusunu gerçekleştirecek. Galaxy A53 cephesinden bugüne kadar çok sayıda gelişmeyi sizlere aktardık. Gözler şimdi daha üstün özelliklerle donatılacak. Galaxy A73 modelinde.

Mobil dünyasının önemli sızıntı kaynaklarından @OneLeaks, Galaxy A73 ile birlikte bir telefonu daha tanıtılmadan gün yüzüne çıkardı. Yayınlanan çok sayıda görüntü, Galaxy A73’ü her açıdan bizlere gösteriyor.

Galaxy A72 ile kıyaslandığında görünümün büyük ölçüde aynı kaldığını söyleyebiliriz. Ön bölümde kamera ekran üzerinde merkeze konumlandırılıyor. Arka bölümde aynı ünite üzerinde dört kamera bizleri karşılıyor.

Galaxy A73’te 6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde 90 Hz / 120 Hz ekran tarama hızına sahip AMOLED ekran yer alacak. Samsung’un telefonun maliyetini azaltmak için AMOLED paneli Çinli üreticilerden tedarik edeceği konuşuluyor.

Telefonun işlemci biriminde Snapdragon 750G’nin yer alması bekleniyor. 8GB RAM + 128GB ve 8GB RAM + 256GB şeklinde iki bellek seçeneğiyle satışa sunulacak telefonda IP68 sertifikası, stereo hoparlör ve 25 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh öne çıkan diğer gelişmeler olacak. Telefonda 3.5 mm kulaklık girişi ise olmayacak.

Galaxy A73’ün kamera birimine gelince; öncülünden farklı olarak telefonda bu defa 108 megapiksel ana kameranın yer alacağı iddia ediliyor. Diğer üç kamera 8 megapiksel ultra geniş açılı, 5 megapiksel makro ve 5 megapiksel derinlik sensörü şeklinde olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu