Akıllı TelefonAndroidVivo

Vivo En Uzun Gece İçin Vivo V29 5G Modelini Öneriyor! Nasıl mı?

Markalar en uzun gece ile ilgili farklı duyurular gerçekleştirirken Vivo En Uzun gece konsepti için Vivo V29 modelini öne çıkarıyor...


21 Aralık tarihi bildiğiniz üzere en uzun gecenin yaşandığı gün ve bu günden sonra da nihayet günler uzamaya başlıyor. Zira hepimiz hem sabah hem de akşam saatlerinde geceye uyanıyor ve gecede evlerimize işten geri döner olduk. Tam da bu noktada Vivo en uzun gece için Vivo V29 5G modelini öneriyor.

Gece modu sayesinde Vivo V29 modeli daha öncede inceleme içinde paylaştığımız mükemmel fotoğraflar çekilebilmesini sağlıyor. Vivo V29 gelişmiş kamera sensörü ve gelişmiş yazılımları sayesinde en uzun gece için iyi bir alternatif gibi görünüyor.

Vivo V29 5G

Vivo En Uzun Gece için V29 5G Diyor

Gelişmiş 50 MP OIS Ultra Algılama Kamerası ile olağanüstü gece görüntü kalitesi sunan V29, pozlamayı genişletip ışık girişini artırarak son derece stabil görüntüler yakalamanızı sağlıyor. Böylece fotoğraf ve videolarda düşük ışık koşullarında bile üstün görüntü kalitesi ve tatmin edici sonuçlar elde edebilirsiniz. Gece gökyüzünün en güzel anlarını ve ayın en parlak görüntülerini yakalamanıza yardımcı olan Süper Ay Modu ve samanyolunu yakalayıp fotoğraflamanızı sağlayan Yıldız modu ile de çok daha keyifli bir gökyüzü izleme ve fotoğraflama deneyimi yaşayacaksınız.

V29’un gelişmiş teknolojisi ile gece ayrıntıları en iyi şekilde yakalayarak sadece başarılı fotoğraflar değil son derece etkileyici videolar çekmek de mümkün. Gece çekimlerinde ayrıntıları kusursuz güzellikle yakalamanızı sağlayan telefonun OIS ve EIS tarafından desteklenen Ultra Stabil Video özelliği sayesinde daha sabit ve net gece sahneleri çekebilirsiniz. Telefon bu özellik ile saniyede 1.000’e kadar sabitleme hesabı ve 10.000’e kadar sabitleme hareketi gerçekleştirerek istenmeyen hareketlerden kaynaklı bulanıklığı etkili bir şekilde azaltıyor. Bu sayede görüntüleri net ve hassas bir şekilde yakalayabilirsiniz.

Aşağıdaki videoda da sizler için hazırladığımız Vivo V29 5G incelemesini izleyebilirsiniz…

Vvio V29 İnceleme! Murat Boz’un Telefonu Geldi

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu