Güncel Teknoloji HaberleriSamsungTablet

Galaxy Tab S10 Plus Sürpriz İşlemcisiyle Göründü

Yeni bir gelişmeye bakılırsa Samsung, Galaxy Tab S10 Plus tabletinde MediaTek'in yeni nesil Dimensity 9300+ yonga setini kullanacak.

Samsung bir sonraki üst segment tabletlerinden Galaxy Tab S10 Plus’ta beklenmedik şekilde MediaTek bir işlemci kullanabilir. Markaya en yakın kaynaklardan biri olan Ice Universe, Twitter hesabı aracılığıyla Tab S10 Plus modelinin Geekbench sonucunu yayınladı. Buradaki verilere göre tablete MediaTek’in kısa süre önce duyurduğu en güncel amiral gemisi işlemcisi Dimensity 9300+ yer alıyor. Bununla birlikte Samsung bu seride ilk kez MediaTek bir işlemci kullanacak. Güney Koreli marka serinin önceki modellerinde tercihini Exynos ya da Snapdragon işlemcilerden yana kullanıyordu.

Galaxy Tab S10 Plus Geekbench testinde göründü

Galaxy Tab S10+, Dimensity 9300+ ile Geekbench’te göründü. Daha ilginci olan ise tabletin Amerika versiyonunda bu işlemcinin kullanılacak olması. Bu gelişme, Tab S10+’ın tüm pazarlarda Dimensity 9300+ ile satışa sunulacağı anlamına geliyor.

Merak edilen bu işlemcinin serideki diğer modellerde yer alıp almayacağı. Beklentimiz S10 ve S10 Plus’ta MediaTek, Ultra modelde ise Snapdragon işlemci kullanılacağı yönünde.

MediaTek’in amiral gemisi işlemcisi kısa süre önce tanıtılan Vivo X100s serisinde yer aldı. Bu işlemci şimdi elde ettiği skorla birlikte AnTuTu’nun zirvesinde bulunuyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu