Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy M21 piyasaya sürülüyor! Tarih de netleşti…

Orta segment cihazlarına ara vermeden devam eden Samsung, bu kez Hindistan pazarında Galaxy M21 cihazını tanıtacak. Peki ama ne zaman?

Samsung, Galaxy S20 serisi ile birlikte üst segmente göz kırpmış iken, orta segmenti de boş bırakmıyor. Bir süredir üzerinde çalıştığı ve piyasaya sürmeye hazırlandığı Galaxy M21 modelini, Hindistan’da satışa sunuyor. Indo-Asian News Service’in(IANS) raporuna göre, 16 Mart tarihinde yapılacak bir lansmandan Hindistan pazarında satışı başlayacak olan Samsung Galaxy M21, özellikleri bakımından da oldukça tatmin ediyor.

6.4″ Super AMOLED bir ekran ile birlikte piyasaya sürülmesi beklenen Samsung Galaxy M21, orta segment bir cihaz için çok çok iyi bir ekran kalitesini bizlere sunacak gibi gözüküyor. Arka tarafa baktığımız da ise üç adet kamera kurulumunun bulunacağını bildiğimiz cihaz, 48 megapiksel çözünürlüğünde bir ana kameraya sahip olacak. Diğer iki kamera hakkında ise şu an için bir bilgimiz yok. 6000 mAh kapasiteli oldukça büyük bir batarya ile birlikte tüm dikkatleri de üzerine toplaması beklenen Galaxy M21, geçtiğimiz ay GeekBench testinde de karşımıza çıkmıştı. Bu testin tek çekirdek bölümünden 348 puan ve çoklu çekirdek bölümünden ise 1265 puan almayı başaran cihaz, yine testler vasıtası ile elde ettiğimiz bilgiler doğrultusunda 4GB RAM ile birlikte pazara sunulacak.

Exynos 9611 yonga setinden güç aldığını bildiğimiz cihaz, Exynos 9611 yonga seti ile birlikte 4 x 2.3GHz hızında çalışan Cortex-A73 + 4 x 1.7GHz Cortex-A53 çekirdeklerinden oluşacak. 10 nm üretim süreci ile üretilen bu yonga setinde Mali-G72 MP3 grafik birimi bulunduğunu da belirterek fiyat konusuna da değinelim. Fiyat konusunda net bir bilgi ile karşımıza çıkmayan cihaz, haberimizin başında da belirttiğimiz gibi 16 Mart tarihinde yapılacak bir lansmanda Hindistan pazarı için tanıtılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu