AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi Pad 5G Son Düzlükte, İşlemci Belli Oldu

Redmi görünüşe bakılırsa çok yakında ilk tablet modelini görücüye çıkacak. Redmi Pad 5G ismini alacak tablet Geekbench testinde göründü.

Xiaomi’nin alt markalarından biri olan Redmi ilk tabletini duyurmaya hazırlanıyor. Son gelişmeler Redmi Pad 5G isimli tabletin 2022 yılı içerisinde hatta önümüzdeki birkaç hafta içerisinde tanıtılabileceğini gösteriyor. İlk etapta Çin pazarına yönelik olacak tablet, Xiaomi’nin mevcut Xiaomi Pad serisine kıyasla daha uygun fiyatlı olacak.

Bir süre önce FCC belgelendirme kuruluşunda ortaya çıkan ve burada pil kapasitesi netlik kazanan tablet bu defa Geekbench kriter testinde listelendi. Buradaki verileri Redmi Pad 5G’nin RAM, işlemci ve Android sürümü hakkında bilgi veriyor. Ayrıntılara göz atalım.

Redmi Pad 5G, Snapdragon 870’ten Güç Alacak

Xiaomi 22081281AC model numarasına sahip yaklaşan tablet buradaki verilere göre Snapdragon 870 işlemcisinden güç alacak. Snapdragon 870 geçtiğimiz yıldan bu yana birçok orta üst segment telefonda yer alırken, işlemci aynı zamanda Xiaomi Pad 5 Pro modelinde de kullanıldı.

Geekbench listesine göre ayrıca tablet Android 12 tabanlı MIUI 13 sürümüyle çıkış yapacak. 8GB RAM’in yer alacağı tabletin 6GB RAM seçeneği de olabilir.

Daha önceki raporlara göre tablette 10.61 inç büyüklüğünde 2000 x 1200 piksel çözünürlüğünde IPS LCD ekran yer alacak. 7.800 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak tabletin bağlantı özellikleri arasında ise 5G ve çift bant WiFi 802.11 ac desteği bulunmakta.

Xiaomi Mix Fold 2 Tanıtım Tarihi Belli Oldu! Leica Kameralı Katlanabilir Telefon Geliyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu