Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

RedMagic 7 Sızıntıları Başladı: Yeni Amiral Gemisi Yolda!

Nubia’nın yeni telefon serisi RedMagic 7 sızdırıldı ve getireceği özellikler çok dikkat çekiyor. İşte detaylar sizlerle.

Güvenilir kaynak MySmartPrice, Nubia’nın yeni nesil RedMagic 7 oyun odaklı akıllı telefonunu piyasaya süreceğini gösteren yeni bir Bluetooth SIG listesi keşfetti. Liste ile cihazın model numarasına(NX679J) erişmekle kalmıyoruz aynı zamanda perakende adını da öğreniyoruz. Gelin akıllı telefonun sahip olabileceği özelliklere bir göz atalım.

RedMagic 7, Snapdragon 8 Gen1 Canavar İşlemci ile Gelebilir!

Nubia, RedMagic serisine güçlü işlemcileri eklemeyi esirgemiyor. Listede, RedMagic 7’nin Bluetooth 5.2 ve 5G bağlantısına kesinlikle sahip olacağını görüyoruz. Şu an piyasada mevcut olan RedMagic 6S Pro, Snapdragon 888 Plus işlemcisi ile amiral gemisi konumunda. Ancak, RedMagic 7’nin bu performansı güncel bir işlemci ile yukarıya çekeceğini düşünürsek elimizde tek bir seçenek kalıyor. Bu da Snapdragon 8 Gen 1. 

 

RedMagic 7

Eğer yeni amiral gemisi bu işlemci ile gelirse performans konusunda büyük fark yaratacak ve üstün oyun deneyimi sunacak. Ayrıca Nubia, muhtemelen şimdiye kadar yaptığı sürümlerde olduğu gibi RedMagic 7’nin serisine bir Pro modeli de ekleyecek. Şirket RedMagic 6’yı Mart ayında piyasaya sunmuştu bu nedenle yeni üyemizin 2022’nin ilk çeyreğinde piyasaya çıkabileceğini düşünebiliriz.

Yeni serinin büyük AMOLED ekranlar, yüksek ekran yenileme hızları, bol hafıza seçenekleri ve büyük RAM kapasitesi ile geleceğini düşünüyoruz. Şu anda telefon için bilgiler çok kısıtlı ve yeni gelişmeler için takipte kalın.

 

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu