Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 7 kanlı canlı karşınızda! Çok şükür çentikten kurtulduk

Yılda uygun fiyatlı iki üst seviye telefon duyurup bu segmentte  birçok ülkede dünya devi üreticileri geride bırakmayı başaran OnePlus bir sonraki telefonun çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Ürün döngüsüne göre OnePlus 7 mayıs ayı içerisinde tanıtılacak.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Karşınızda OnePlus 7!

Ünlü tasarımcı ve güvenilir sızıntı kaynağı olan Ben Geskin‏ /@VenyaGeskin1 adlı Twitter kullanıcısı yakın zamanda OnePlus7’ye ait bazı render görüntüler paylaştı. Şimdi ise bir Çinli kaynaktan telefonun çalışır vaziyette görüntüsü yayınlandı.

Bu canlı görüntünün daha önceki renderlarla örtüştüğü görülüyor. OnePlus7’nin ön tarafı neredeyse ekrandan oluşuyor. Telefon bakıldığında Oppo Find X’e benziyor fakat ekran çerçeveleri daha kalın bir yapıda. Bu görüntüden kestirmek güç, ancak telefon bir kılıf içerisinde olabilir.

OnePlus bir sonraki tepe modelinde Pop-up açılır kamera ya da sürgülü bir yapı kullanacak. Kardeş şirket Oppo ve Vivo bu tasarım anlayışlarını daha önce bazı çözümlerde karşımıza çıkardı. Snapdragon 855 işlemcisinden güç alacak OnePlus7’de 8GB / 10 GB RAM, 128GB + depolama ve Optik AMOLED ekran bir kez daha öne çıkan gelişmeler olacak.

Xiaomi Mi 9’un bataryası karanlık modda hiç bitmeyecek

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu