Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriGüncellemeGündemMobirollerSamsung

Samsung One UI 5.0 için Düğmeye Bastı

Güney Koreli teknoloji devi One UI 5.0 güncellemesi için düğmeye bastı. Bu modeller çok yakında yıl bitmeden güncelleme alacak.

Samsung, Android 13 işletim sistemine dayalı One UI 5.0 yükseltmelerini birkaç Galaxy M ve Galaxy F cihaz serisine sunmaya başladı. Güncelleme, gizliliği artıran ve kullanıcıların akıllı telefonlarını kişiselleştirmelerine olanak tanıyan bir dizi yeni deneyim ve önemli değişiklikler içeriyor.

Samsung, Ağustos ayında beta güncellemesini kullanıma sunduktan sonra geçen ay Galaxy S22 serisinden başlayarak Android 13 tabanlı One UI 5.0 kararlı güncellemesini kullanıma sunmaya başladı.

Kullanıcılar, yeni One UI 5.0 ile akıllı telefon deneyimlerini daha önce hiç olmadığı gibi kişiselleştirebilecek. Yeni kullanıcı arayüzü ile kullanıcılar, değiştirmek, düzenlemek ve geliştirmek için kilit ekranına fotoğraf ve video ekleyebilir. Bununla birlikte, kullanıcılar birden fazla widget’ı tek bir widget’ta birleştirebilir ve ana ekranlarında biraz yer kaydedebilir.

Güncelleme, duvar kağıdına dayalı 16 renk teması içeriyor. Zil sesi sesi ve titreşim yoğunlukları için menü ayarlarını yeniden tasarladı. Nesne Silgi aracı, kullanıcıların görüntülerdeki istenmeyen insanlardan, nesnelerden, gölgelerden ve yansımalardan kurtulmasını kolaylaştırır.

One UI 5.0

Photo Remaster, vintage fotoğrafların keskinliğini artırır, böylece orijinal görüntü kalitesini artırır. Bölünmüş ekran ve açılır görünümler çoklu görev yapmanıza yardımcı olur. Çoklu pencereler bir kaydırma, son uygulamalar listesi veya uygulama kenarı ile başlatılabilir.

Yeni Güvenlik ve Gizlilik Panosu, kamera, mikrofon ve konum ayarları gibi çok sayıda akıllı telefon güvenlik bileşeninin durumunu gösteriyor.

One UI 5.0 güncellemesi artık Galaxy M53, Galaxy M52 5G, Galaxy M33, Galaxy M32 5G, Galaxy M32 ve Galaxy M13 5G için mevcut. Ancak yakında daha fazla Galaxy M ve Galaxy F serisi için yayınlanacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu