Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung One UI 4.1 Güncellemesini Hazırlıyor! Neler Getirecek?


Samsung One UI 4.1 güncellemesini hazırlıyor. Şirkete yakın kaynaklara göre güncelleme şubat ayı içerisinde dağıtıma sunulacak.

Samsung, bazı ülkelerede Galaxy S21 serisi , Galaxy Z Flip 3 ve Galaxy Z Fold 3 için Android 12 tabanlı One UI 4.0 güncellemesini zaten yayınladı. Önümüzdeki birkaç hafta içinde daha fazla telefon One UI 4.0 güncellemesini alacak. Bunların başında da Galaxy Note 20 ve Galaxy S20 serisi modeller geliyor. Son gelişmelere bakılırsa Samsung şimdi One UI 4.1 güncellemesinin hazırlıklarına başlamış durumda ve 2022 ile birlikte sürüm Galaxy telefonlara sunulmaya başlanacak.

Bir Samsung Üyeleri forum moderatörü, Galaxy S22 serisinin Android 12 tabanlı One UI 4.1 sürümüyle çıkış yapacağını bildirdi. Galaxy S22 serisi şubat ayı başında tanıtılacak. Daha önceki güncelleme dağıtımlarını referans alırsak, Samsung yeni güncellemeyi şubat ayı içerisinde çok fazla beklemeden Galaxy S21, Galaxy S21+, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Ultra için piyasaya sürülebilir.

Samsung Android 12

Samsung henüz doğrulamamış olsa da, One UI 4.1’i birkaç hafta içinde Galaxy Z Flip 3 , Galaxy Z Fold 3 , Galaxy S20 , Galaxy S20+ ve Galaxy S20 Ultra dahil olmak üzere üst segment telefonları için de dağıtmaya başlayacak. Öte yandan daha fazla orta seviye ve giriş seviyesi cihaz, önümüzdeki yıl One UI 4.1 güncellemesini alabilir.

One UI 4.1 güncellemesiyle hangi yeni özelliklerin kullanıma sunulacağı henüz bilinmiyor. Galaxy S22 serisinin piyasaya sürülmesiyle daha net bir fikir edinebiliriz. İlk bilgiler Samsung’un kamera tarafında daha fazla yapay zeka işlevi dahil edeceği yönünde. Yine gelişmeler yaşandıkça aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu