Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Redmi Note 9 Pro hakkında yeni detaylar ortaya çıktı!!!

Redmi hız kesmek bilmiyor. Şirketin önümüzdeki günlerde piyasaya süreceği Redmi Note 9 Pro’ya ait yeni sızıntılar ortaya çıktı…

Xiaominin Koronavirüs nedeniyle askıya aldığı yeni Redmi serisi bu hafta tanıtılacak. Şirket 12 Mart‘ta yapacağı lansman ile Redmi Note 9 ve Note 9 Pro‘ yu görücüye çıkaracak.

Tanıtımına günler kala Redmi Note 9 Pro’ya ait yeni detaylar ortaya çıktı. Şimdi gelin bu cihaz hakkında bugüne kadar bildiğimiz ve sizlerle paylaştığımız her şeyi sıralayalım:

Redmi Not 9 Pro özellikleri

Redmi Note 9 Pro ile ilgili bugün gelen sızıntılara göre cihaz,  Gorilla Glass 5, ayrıca 90Hz ekran yenileme hızı 6.67 inç  Full HD + çözünürlüğe sahip LCD ekran ile gelecek. Ancak bazı söylentilere göre Note 9‘un normal versiyonu 60 Hz yenileme hızına sahip olacak.  Note 9 Pro’nun diğer teknik özelliklerinden bahsedecek olursak, cihaz gücünü Qualcomm Snapdragon 720G kullanacak. Xiaomi diğer cihazlarında olduğu gibi bu seride de  4/64 ve 6/128 hafıza seçenekleri ile karşımıza çıkacak.

Cihazın bataryasından bahsedecek olursak, Note9 Pro, 18W hızlı şarj ve  5.020 mAh pil kapasitesiyle kullanıcılarını epeyce rahatlatacak. Eğer şirket herhangi bir değişiklik yapmaz ise  Redmi Note 9 için  Note serisinin bugüne kadar gelmiş en büyük kapasiteli piline sahip olmuş olacak.

Son olarak Note 9 serisi üç farklı renk seçeneği ile gelecek. Bunlar; “Aurora Blue”, “Yıldızlararası Siyah” ve “Glacier White”. Şuan Redmi Note 9 serisine dair bildiklerimiz bu kadar. 12 Martta bakalım Xiaomi bizlere neler sunacak, bekleyip görelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu