Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknolojiVideo İncelemeler

Huawei Mate 40 Pro Kutu Açılışı ve Tüm Programlar Kurulum

Huawei’nin yeni nesil amiral gemisi Huawei Mate 40 Pro kutu içeriği ile bize ne sunuyor? Android ekosisteminin kralı kutu açılışı ile sizlerle

Android ekosisteminin en tepesinde bulunan Huawei Mate 40 Pro ülkemizde nihayet satışa sunuldu. Biz de bugün Huawei’nin yenin nesil amiral gemisi Huawei Mate 40 Pro kutu açılışı yapacağız. Video içinde sadece kutu açılışı yok ayrıca diğer telefonda kullandığımız tüm programların telefona nasıl kurulduğu da var.

Bildiğiniz üzere Huawei, Google uygulamaları ile telefonlarını satışa sunmuyor ama tüm uygulamalar Huawei telefonlarda rahatlıkla çalışıyor. Bunları da zaten videonun sonunda sizlere gösterdik. Nasıl kurulum yapıldığını da video içinde anlattık. Phone Clone uygulaması ile eski telefondaki tüm bilgiler, fotoğraflar, videolar ve uygulamalar nasıl Huawei Mate 40 Pro’ya geçiş yaptı bunu da görebileceksiniz.

Video içinde kutu içinden bir adet kılıf çıktığını görüyoruz ama bize gelen bilgiye göre bu kılıf Türkiye’de satılacak telefonlarda bulunmayacak. Zaten açıkçası böyle bir telefon alacaksanız Çin alışveriş sitelerinde bulunan deri kılıfları tercih etmenizi öneririz. Zira telefonun kalitesini daha da arttırıyor.

Açıkçası bu haberi takdir edersiniz ki; telefonu kullanmaya başladıktan sonra yazıyoruz. Şunu söyleyebiliriz ki; telefonun tasarımı, malzeme kalitesi, ekranı, pil performansı ve özellikle kamerası tek kelime ile muhteşem. Yani verdiğiniz paranın tam olarak karşılığını alacaksınız. Huawei APP Gallery marketi her gün gelişiyor. Yeni yeni uygulamalar ekleniyor. Bununla birlikte Pettal Seach ile de istediğiniz tüm programları arayıp bulabiliyorsunuz. Zaten tüm detayları incelemede göstereceğiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu