Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobiroller

Honor 50 Serisi İçin Google Play Açıklaması Geldi!

Honor 50 serisi telefonlar Google Play başta olmak üzere Google hizmetlerine sahip olacak mı? Konu hakkında resmi açıklama geldi.

Huawei’den ayrılan Honor, yaptırım kararları sonrası iş ortaklığından ayrılan şirketlerle yeniden anlaşmalar yaparak yoluna kaldığı yerden devam ediyor. Şirket çok yakında Honor 50 serisi telefonların tanıtımı gerçekleştirecek. Peki Honor 50 Google Play Store ve diğer Google hizmetlerine sahip mi? Konu hakkında Honor’dan resmi bir açıklama geldi.

Honor 50 Google Play Store ile Geliyor

Honor kısa süre önce Twitter hesabından Honor 50 serisinin Snapdragon 778G işlemcisinde dayalı olacağını duyurdu. Bu paylaşımın altında yöneltilen bir soru üzerine Honor Almanya telefon serisinin Google Mobil Servisleri’ne sahip olacağını belirtti. Şirket ayrıca bir sürprizlerinin de olacağını belirtti.

Huawei, yaptırımlar dolayısıyla Kirin serisi işlemcileri ürettiremiyor. Hem zaten Honor’un bağımsız bir marka olması nedeniyle önündeki tüm engeller ortadan kalktı ve telefonların global versiyonlarında Qualcomm işlemciler artık kullanılabilecek.

Honor 50 serisinde üç yeni telefonun yer alacağı gelen bilgiler arasında. Honor 50’ye Snapdragon 778G’in güç vereceğinden söz ettik. Honor 50 Pro ve Pro Plus modellerine ise Snapdragon 888’in güç vermesi bekleniyor.

Sızan görüntüler telefonlarda üçlü arka kameranın yer alacağını gösteriyor. 50 megapiksellik ana kamera Sony imzası taşıyan bir sensör kullanılacak. Diğer iki kameranın 13 megapiksel ultra geniş açılı ve 8 megapiksel telefoto sensörler şeklinde olacağı konuşuluyor. Telefon serisinin ayrıca 66 watt ve 100 watt hızlı şarj destekleriyle gelmesi bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu