Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Mi 8 Avrupa macerası ne zaman başlayacak? Fiyatı ne kadar olacak?


Şu ana kadar sadece Çin’de satışa sunulan ve saniyeler içerisinde tükenen Xiaomi Mi 8 için dünyanın birçok noktasında kullanıcılar ellerini ovuşturmaya başladı. Yoğun ilgi gören telefonun Avrupa ve ülkemizde ne zaman satışa sunulacağı yönünde sayısız soru alıyoruz.

Ülkemizde Xiaomi ürünlerinin en yetkili satıcısı konumunda olan Cepport’ta Mi 8 modellerin ülkemizde ne zaman satışa sunulacağı noktasında yönelttiğimiz soruya tarih olarak haziran sonu işaret edildi. Xiaomi’nin üretim bandı, dünyada telefona olan ilgi ve telefonun ülkemize girişte yaşayacağı yasal süreçler göz önüne alındığında Mi 8’in ülkemize giriş biraz gecikebilir.

Xiaomi Mi 8
Xiaomi Mi 8

Türkiye’den Avrupa’ya geçelim. Xiaomi birçok Avrupa ülkesinde resmi olarak operasyonlara başladı. Birçok cihazın Avrupa’ya giriş tarihini önceden bildiren winfuture.de sitesi Mi 8’in ağustos ayı içerisinde Avrupa’ya giriş yapacağını bildirdi. Phone Arena sitesi ve güvenilir bilgi kaynaklarından Roland Quandt da Mi 8’in ağustosta eski kıtaya giriş yapacağı bilgisini paylaştı.

Xiaomi Mi 8 Avrupa fiyatı ne kadar olacak?

Mi 8 Avrupa’ya siyah ve mavi renk seçenekleriyle giriş yapacak. Mi 8 Explorer Edition modeli ise ilk etapta beklenmiyor. Telefonun 6GB RAM / 64GB depolama seçeneğinin 480 € (Bugünkü kur ile 2.630 TL), 6GBRAM /128GB’lık modelin ise  520 € (2.850 TL) etiket fiyatı taşıması bekleniyor.

 

Ohaa falan olduk yani! Xiaomi Mi 8 pil testi!!!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu