Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi 12 Yeni Bir Sızıntıda Karşımıza Çıkıyor

Xiaomi 12 cephesinden sızıntılar hız kazanmış görünüyor. Son görüntü, telefonda yer alacak kamera sensörlerini açığa çıkarıyor…

28 Aralık tarihinde tanıtılacak Xiaomi 12 gündemin ilk sıralarında yer almayı sürdürüyor. Telefonun geçtiğimiz gün resmi görüntüsünün paylaşıldığı iddia edildi. Görüntüye bakıldığında Xiaomi’nin arka kamera dizilimini yeniden dizayn ettiğini gördük. Yeni bir sızıntı bu defa telefonda yer alacak üç kameranın sensör tipini ve arka yapısının nasıl bir malzemeden oluştuğunu ortaya koyuyor.

Xiaomi 12’de üçlü arka kamera kurulumu sürecek. Ana kamerada bu defa 50 megapiksel çözünürlüğünde ve Mi 11’e kıyasla daha büyük bir sensör yer alacak. Diğer iki kamera ise ultra geniş açılı ve makro sensörler olacak. Bir süreden beridir iddia edilen telefoto kamera ise asılsız çıkmış görünüyor.

Xiaomi 12’nin kamera ünitesinde telefoto kamera görmek, telefonu bu noktada daha iyi bir noktaya getirebilirdi. Makro çekimler ise bir süreden beridir ultra geniş açılı kameralarla daha etkili bir şekilde zaten yapılabilmekte.

Öte yandan görüntüyü sızdıran kaynak, cihazın arka kapağının yansıma önleyici kaplamaya sahip yüksek mukavemetli camdan yapılacağını bildiriyor. Xiaomi 12’nin tüm bu bilgiler ışığında ve yayınlanan son görüntüyle birlikte Xiaomi Civi modeline epey benzeyeceğini söyleyebiliriz. Hatta iki telefon bir başka görselde yan yana getiriliyor.

Xiaomi, 28 Aralık tarihinde Xiaomi 12’nin yanı sıra Xiaomi 12X ve MIUI 13’ün de duyurusunu gerçekleştirecek. Hem telefonlar hem de yeni MIUI sürümü hakkında bilgiler geldikçe aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu