Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Apple Kullanıcıları Müjde: iOS 15.4.1 Güncellemesi Yayınlandı

iOS 15.4’ün piyasaya çıkmasından kısa bir süre sonra, hata düzeltmelerini giderecek iOS 15.4.1 güncellemesi yayınlandı. Bakalım yeni güncelleme neler getiriyor.

Apple, iPhone, iPad ve diğer platformları için yeni güncellemelerini piyasaya sürdü. Bir süre önce iOS 15.4 önemli yeniliklerle karşımıza çıkarken, şimdi bu sürümdeki hataları da gideren iOS 15.4.1 güncellemesi yayınlandı. Güncelleme, tahmin de edileceği üzere bir önceki sürümde yaşanan hızlı pil tüketme sorununa odaklanıyor. Söz konusu güncellemeyle iPhone’lardaki pil tüketimi iyileştirildi.

iOS 15.4.1 Güncellemesi İle Yapılan Değişiklikler

Bilindiği üzere Apple’ın iOS 15.4’ü piyasaya çıkarmasıyla kullanıcıların çoğu pil tüketiminden şikayetçiydi. Kimi kullanıcı derdini Twitter üzerinden anlatırken, kimi ise Reddit gibi önemli platfomlardan aktardı.

Bu şikayetlerin ardından Apple harekete geçti. Cupertino merkezli üretici, en yeni iOS güncellemesi iOS 15.4.1’i Perşembe günü itibariyle kullanıma sundu. Pil iyileştirmelerine ek olarak farklı sorunlarda ele alındı. Örneğin metinlerde gezinirken ya da bir uyarı gösterilirken braille cihazlarının yanıt vermemesine neden olan bir hata giderildi. Ek olarak iPhone’un işitme cihazlarında bazı sorunlara neden olan üçüncü taraf uygulamalardaki bağlantı sorunları da ortadan kalktı.

Hatırlarsınız iOS 15.4 ile birlikte Apple yeni bir sayfa açtı. 15 Mart’ta yeni güncellemesini piyasaya süren üretici; maske takarken FaceID ile iPhone kilidi açma, Evrensel Kontrol, 37 yeni emoji ve daha fazla özelliği de beraberinde sundu. Sizler de cihaz ayalarınızdan son güncellemeleri iPhone’unuza yükleyebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu