Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Mix 4 Sızdırıldı! Bu Kamerayla Zirveye Oynar


Büyük bekleyişimiz sona eriyor. Xiaomi Mi Mix 4 modelinin tasarımı, özellikleri ve fiyatı sızdırıldı! Cihaz tam bir canavar!

Xiaomi genellikle fiyat performans modelleri çıkartması ile bilinir. Ancak son zamanlarda marka üst düzey cihazlar da üretmeye başladı. hatta Mi Mix Fold modeliyle ilk kez sıvı lens kullanan cihaz da olmuştu. Bununla birlikte şirket Mi 11 Ultra modeliyle de pek çok ilke imza atmıştı. Üst seviyelerdeki etkinliğini artırmak isteyen şirket bu sefer de Xiaomi Mi Mix 4 modeli için hazırlıklarını sürdürüyor. Üstelik cihazın sızdırıldığı yönünde haberler de var. Bu haberleri sizler için derledik ve cihazın tasarımı, donanımı ve kamera özellikleri ortaya çıktı. En sonda da cihazın fiyatından bahsedeceğiz. İşte detaylar…

Xiaomi Mi Mix 4 Teknik Özellikleri Neler?

Xiaomi kısa süre önce Xiaomi MIX Weibo adında bir hesap açtı. Bu olaydan sonra Mi Mix 4 modeli hakkında da epey haberler ortaya çıktı. Bugün elimize geçen bilgilere göre cihazın tahmin edilen ve bilinen özelliklerini sizlere listeleyeceğiz.

Mi Mix 4

Cihazın işlemcisiyle başlamayı tercih ediyoruz zira kendisi üst düzey cihazlarda görmeye alışık olduğumuz Snapdragon 865 yonga seti ile birlikte geliyor. Depolama teknolojileri olarak ise UFS 3.1 ve DDR5 teknolojilerini kullanacağı düşünülüyor. Konu kameraya geldiği zaman bu cihazın 150MP Samsung sensörü kullanacak. Aynı zamanda 20MP ultra geniş açılı kamera + 12MP telefoto lens + 8MP portre lenslerine sahip olacak. Bu 4 kamera kombinasyonunun ne kadar güçlü olabileceğini ancak tahmin edebiliriz. Cihaz şüphesiz ki DXO listesinde kendine yer arayacaktır.

Mi Mix 4 2

Söylememiz gereken bir diğer nokta da modelin 6.47-inç boyutunda ultra kavisli ekrana sahip olduğu. Mi Mix 4 4,999 yuan karşılığında satışa çıkacak. Cihaz hakkında elimize yeni bilgiler geçerse siz değerli okurlarımıza aktaracağımızdan emin olabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu